Ronaldo, Saha i Redknapp

 SCREENSHOT: TWITTER
NA CRNOJ LISTI

VIDEO Cristiano Ronaldo prekrižio još jednog bivšeg suigrača: "I ja očito neću dobiti božićnu čestitku"

Gary Neville i Cristiano Ronaldo bili su godinama suigrači na Old Traffordu.
Piše: SNObjavljeno: 31. listopad 2022. 09:31

Gary Neville i Cristiano Ronaldo bili su godinama suigrači na Old Traffordu. Ronaldo i danas igra, a Neville je komentator koji je očito dospio na "crnu listu", barem u očima Ronalda. Neville je posebno kritizirao njegovo ponašanje nakon opjevane utakmice s Tottenhamom, kad je razočarani Ronaldo na svoju ruku napustio otišao s klupe u svlačionicu.

Ronaldo je, dakle, uoči jučerašnjeg sraza s West Hamom došao pozdraviti ekipu Sky Sportsa. Rukovao se i zagrlio s Louisom Sahom, pozdravio je Jamieja Redknappa, a potpuno izignorirao Garyja Nevillea.

Međutim, Neville se odmah snašao i našalio: "Sada sam i ja otpao s Ronaldovih popisa božićnih čestitki."

Jamie Carragher je doživio sličnu stvar od Ronalda prije nekoliko tjedana. Vidjevši da se povijest ponavlja, Carragher je na Twitteru podržao svog kolegu iz Sky Sportsa: "Dobrodošao u klub ‘blacked by Ronaldo‘.

Neville mu je pak odgovorio s dva nasmijana emotikona.

Ronaldov trener Ten Hag je ipak bio zadovoljan njegovim doprinosom u utakmici u kojoj je Marcus Rashford postigao svoj 100. gol za klub.

"Mislim da je prošao prilično dobro", rekao je Ten Hag za Sky Sports nakon pobjede. Učinio je ono što očekujemo - radio presing. Učinkovitost napadačkog nogometa još moramo poboljšati. Ali idemo u tom smjeru."

Ronaldo je pobjedu od 1:0 prokomentirao kratko. "Uzeli smo tri važna boda".

Linker
23. travanj 2024 20:16