Oružar Cityja u gaćama

 SCREENSHOT: VIDEO
REAKCIJE TRENERA

VIDEO: Ludo slavlje u Cityju - samo u gaćama slavio naslov na podu svlačionice; Klopp: ‘Ovo je priča mojeg života‘

Manchester City i Liverpool su se do posljednjeg jola borili za naslov prvaka Engleske.
Piše: SNObjavljeno: 22. svibanj 2022. 21:55

Pep Guardiola je znao proslaviti novi naslov prvaka Engleske. Nakon drame na Etihadu u posljednjem kolu protiv Aston Ville, uslijedilo je slavlje na travnjaku, ali u svlačionici je najluđi ipak bio oružar Manchester Cityja koji se skinuo samo u gaće te tako klizao po podu.

Ludo slavlje pogledajte OVDJE.

"Mi smo legende. Kada netko u ovoj zemlji osvoji naslov prvaka četiri puta u pet godina to je definitivno nešto posebno. Ostat ćemo upamćeni."

Tim je riječima Pep Guardiola komentirao novo osvajanje Premiershipa od strane Manchester Cityja. 'Građani' su do novog slavlja došli nakon ludog preokreta protiv Aston Ville koja je do 65. minute vodila 2:0, a onda su slijedila brza 3 gola Pepovih igrača.

"Posljednja utakmica je uvijek posebna, donosi jako puno emocija. Aston Villa je dala sve od sebe, ali prvi gol je sve promijenio. Pobijediti i osvojiti naslov pred domaćim navijačima je najbolja stvar na svijetu. Kada smo izjednačili imali smo osjećaj da ćemo imati priliku postići i treći gol", rekao je španjolski trener koji je nekoliko riječi posvetio i Liverpoolu.

"Nikad u životu nisam vidio momčad poput Liverpoola. Čestitam i njima - oni su nas činili boljim i boljim svakog tjedna."

image

Pep Guardiola i Jurgen Klopp odradili su odličnu sezonu

PAUL ELLIS Afp

Njegov kolega na klupi Liverpoola, Jurgen Klopp, oduševljen je današnjim protivnicima najbolje dvije momčadi Engleske.

"Zahvaljujem Aston Villi i Wolverhamptonu što su dali sve od sebe da naprave zadnje kolo ovako uzbudljivim. Čestitam Manchester Cityju i Pepu Guardioli na osvojenom naslovu", rekao je Klopp i nastavio:

"Osvajanje drugog mjesta je priča mog života. U Njemačkoj još uvijek držim rekord po broju osvojenih bodova u drugoj ligi, a da nisi izborio plasman u prvu. No, ne možeš napraviti ništa više od toga da daš sve od sebe, a to su moji igrači opet napravili. Jurili smo najbolju momčad na svijetu do zadnje sekunde, to je nešto posebno, osvajanje 92 boda je nevjerojatno."

Klopp je dodatno pohvalio svoje igrače:

"Ovo je najbolja skupina igrača koju sam ikada imao. Zadovoljstvo je svakog dana doći na posao. Znamo zašto nismo osvojili naslov - trebali smo biti konstantniji u prvom dijelu sezone. U sportu je sve vezano za reakcije - ne možemo reagirati više u ligaškom dijelu ove sezone, ali možemo sljedeće, a nadam se kako ćemo sezonu završiti s trećim trofejem."

Linker
19. travanj 2024 16:16