OSCAR DEL POZO
TRENER GA ŽELI

VIDEO: Modrić dobio poziv kakav nije očekivao! ‘Neka uzme kopačke, idući tjedan, Stamford Bridge u 15.30‘

Upisao poraz od Manchester Cityja pa u ‘pomoć‘ pozvao hrvatskog maestra
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2020. 19:41

Manchester City je u 7. kolu Premier lige u gostima stigao do pobjede protiv Sheffield Uniteda (1:0) i tako se vodećem trojcu Premier lige (Everton, Liverpool i Wolverhampton) primaknuo na dva boda zaostatka.

Jedini strijelac na utakmici bio je Kyle Walker u 28. minuti susreta. Osim pobjede gostiju valja izdvojiti i zanimljivu izjavu trenera Sheffield Uniteda Chrisa Wildera za Sportklub televiziju.

- Veliki sam obožavatelj hrvatskog nogometa. Imate li možda broj telefona Luke Modrića da dođe kod nas, možda ga možete kasnije nazvati - našalio se Wilder u uvodu, pa nastavio o utakmici:

- Imali smo priliku da ostvarimo dobar rezultat, ali nismo iskoristili svoju priliku, nismo pokazali dovoljno kvalitete kako bi dobili momčad kao što je Man. City. U drugom dijelu su dečki pokazali veću želju, ali ja to od njih očekujem stalno. Nismo bili dovoljno hrabri.

OVJDE POGLEDAJTE VIDEO

Sezona do sada nije bila dobra za Sheffield.

- Imali smo teške utakmice, Liverpool, City, sada nam stiže Chelsea, ali što je tu je. Ne možemo se žaliti. Luka Modrić bi nam dobro došao, idućeg tjedna protiv Chelseaja, Stamford Bridge 15.30 samo neka ponese kopačke. Ovo je otvoreni poziv - u šaljivom je tonu završio trener Chris Wilder.

Linker
25. travanj 2024 12:23