Slavlje igrača Wolverhamptona

 DARREN STAPLES Afp
NOĆNA MORA REDSA

VIDEO: Novi debakl Liverpoola, dramatično i na Old Traffordu gdje je nakon tučnjave isključen Casemiro

Nogometaši Liverpoola neće po dobrome pamtiti gostovanje kod Wolverhamptona
Piše: SN/HinaObjavljeno: 04. veljača 2023. 18:00

Liverpool u 22. kolu Premier lige gostuje kod Wolverhamptona, a taj susret nije dobro počeo za Redse. Lopta je u njihovoj mreži završila već u šestoj minuti susreta, a za sve je krivac Joel Matip koji ju je poslao u vlastitu mrežu.

Wolvesi su krenuli u napad, a loptu je u šesnaestercu Liverpoola primio Hee-Chan Hwang koji je oštro ubacio u peterac. Lopta je putem pogodila Matipa u nogu i skrenula prema golu Liverpoola pa od stative završila u mreži. Da ju Matip nije skrenuo, od ovog napada ne bi bilo ništa jer na drugoj strani nije bilo nikoga od domaćih igrača.

AUTOGOL MATIPA POGLEDAJTE OVDJE.

Novi šok za Liverpool je uslijedio već u 12. minuti. Alisson je boksao jednu ubačenu loptu, obrana traljavo reagirala, a Craig Dawson naletio na loptu i zakucao ju u mrežu za 2:0 već u uvodnim minutama susreta, uz novo negodovanje Jürgena Kloppa na klupi.

GOL DAWSONA POGLEDAJTE OVDJE.

U 71. minuti uslijedio je novi šok za Kloppa i njegovu ekipu. Nakon sjajne akcije Ruben Neves je zakucao loptu u mrežu za nedostižnih 3:0. Rezultat se više nije mijenjao pa je Liverpool upisao novi bolan poraz.

NEVESOV GOL POGLEDAJTE OVDJE.

Novi poraz Southamptona

Hrvatski nogometaši Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car nisu konkurirali za nastup u momčadi posljednjeplasiranog sastava engleskog prvenstva Southampton u novom uvjerljivom porazu tog sastava, ovoga puta na gostovanju kod Brentforda koji je slavio sa 3:0 (2:0).

Utakmica je praktički bila riješena u završnici prvog poluvremena kada su Mee (41) i Mbeumo (44) doveli Brentford u prednost od 2:0, da bi u nastavku Jensen (80) potvrdio pobjedu domaćih.

Southampton je tako ostao na 15 bodova, dva manje od 19. Bournemoutha, a tri manje od 16. Leedsa, 17. West Hama i 18. Evertona.

Brentford je, pak, sedmi, sa 33 boda.

Manchester United stigao je na treće mjesto teško izborenom 2:1 (1:0) domaćom pobjedom protiv Crystal Palacea. Bruno Fernandes (7-11m) i Rashford (62) doveli su Unirted do prednosti 2:0, ali u 70. minuti je Casemiro isključen zbog naguravnja i tučnjave koja je izbila na terenu. Njegov potez za isključenje pogledajte OVDJE. Ubrzo potom je Schlupp (76) smanjio na 2:1, pa je United strepio za tri boda do samoga kraja.

Treći United sada ima 42 boda, tri manje od drugog Manchester Cityja, a tri više od četvrtog Newcastlea. Crystal Palace je 12. sa 24 boda.

Ranije u subotu je Everton pod vodstvom su novog trenera Seana Dychea na svom Goodison Parku ostvario veliku pobjedu u borbi za ostanak usvladavši lidera Arsenal sa 1:0 (0:0). Jedini pogodak na utakmici postigao je branič James Tarkowski u 60. minuti kada je najbolje reagirao u gužvi pred gostujućim golom nakon kornera te s pet metara glavom zatresao mrežu.

GOL TARKOWSKOG POGLEDAJTE OVDJE.

Arsenal je usprkos ovom porazu i dalje siguran na vrhu sa 50 bodova, pet više od drugog Cityja.

Linker
22. travanj 2024 11:59