Carlo Ancelotti je komentirao dramatičan remi s Elcheom

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
SPAS U ZADNJI TREN

Carlo Ancelotti se oglasio nakon velike drame na Santiago Bernabeuu i spašavanja glave protiv Elchea

Real Madrid je u zadnjim sekundama uspio doći do izjednačenja i boda protiv neugodnog protivnika
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 23. siječanj 2022. 19:41

Realov trener Carlo Ancelotti komentirao je kiks svoje momčadi u domaćem ogledu s Elcheom koji se na Bernabeuu osladio bodom.

"Činjenica da nismo izgubili puno govori o ovoj momčadi, jer se ovakve utakmice inače gube. No, moramo se popraviti, jer smo primili dva pogotka koji su se mogli izbjeći. Trebali smo biti kompaktniji, moramo iskoristiti prilike koje stvaramo", kazao je talijanski stručnjak.

U Španjolskoj slijedi dvotjedna prvenstvena stanka.

"Ne možemo biti sretni s ovom utakmicom, ali smo uoči stanke dobro pozicionirani u svim natjecanjima. No, sad dolaze važne stvari, razdoblje u kojem se igra za naslove", rekao je Realov trener Carlo Ancelotti.

Zadržali su Los Blancosi četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratitelja.

"I u Sevilli smatraju da su propustili priliku, baš kao i mi. Sve skupa je veoma kompetitivno, a ovo kolo je bilo ludo."

Realov spasitelj bio je stoper Eder Militao. Je li on novi Sergio Ramos?

"Militao još mora učiti da bi došao u njegov rang. Ramosu su uvijek govorili da bi bio sjajan napadač. Zabio je puno golova, a jednog se dobro sjećam", rekao je Ancelotti.

Vjerojatno je pritom mislio na Ramosov izjednačujući pogodak protiv Atletico Madrida u finalu Lige prvaka u Lisabonu, kad je u sudačkoj nadoknadi zabio za produžetak u kojem je Real pod Ancelottijevim vodstvom izborio novi europski naslov...

Linker
20. travanj 2024 19:01