Gerard Pique s obitelji na Bahamima
 INSTAGRAM
IDEMO U MORE, DRAGA?

FOTO: Dok svijet čeka njegovu reakciju na ključno pitanje, on je s popularnom pjevačicom na Bahamima!

Nema Gerard Pique trenutno vremena za razmišljanje o problemima koji muče Barcelonu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2020. 11:27

Dok traju nemiri, najbolje se maknuti. Iskusno je to zaključio i tako postupio Barcelonin senator Gerard Pique. Klupski je zaslužnik sa suprugom, planetarno popularnom pjevačicom Shakirom i njihovom djecom odlučio otići na - Bahame. U Barceloni je ionako kriza, traju napetosti na svim razinama, od igrača do struke i uprave, a sve je kulminiralo problemom zvanim Lionel Messi.

Dvadeset godina trajala je njegova epoha na Camp Nou, a sada joj kako se čini, dolazi kraj. Nema namjeru Messi ostati u Barceloni, traži odlazak i nagodbu s klubom oko papira... Pique je zato vrijeme samo htio uloviti još malo boje...

U nedjelju, dakle već sutra, imaju se igrači Barcelone naći na liječničkom pregledu u klupskom kampu. Nakon što odrade to zajedno s testom na koronavirus, očekuje se da bi u ponedjeljak trebali početi trenirati pred početak nove sezone. Hoće li Leo Messi biti sa suigračima? E, to bi u ovom trenutku svi voljeli znati.

Dok se Pique s obitelji odmara na Bahamima, nogometni svijet, a posebice navijači Barcelone čekaju njegovu poruku javnosti. Iako mu igre u posljednje vrijeme baš i nisu bile blistave, on je jedan od vođa momčadi i sigurno ima nešto za reći glede Messija i njegovog eventualnog odlaska. No, prije svega, vjerojatno će se ići još jednom okupati uoči obveze povratka u katalonsku prijestolnicu.

Linker
18. travanj 2024 21:02