GABRIEL BOUYS/AFP
PRAVA ISTINA O ODNOSU

Griezmann otvorio dušu o ‘lošem odnosu s Messijem‘: ‘Leo mi je čim sam došao rekao da sam ga zeznuo...‘

‘Prekinuo sam bilo kakav odnos s njim na dan vjenčanja. Pozvao sam ga na svadbu i on nije došao‘
Piše: SNObjavljeno: 24. studeni 2020. 09:01

Antoine Griezmann odlučio je stati na kraj pričama o navodnom narušenom i lošem odnosu s Lionelom Messijem.

Francuski napadač stigao je u Barcelonu 2019. godine iz Atletico Madrida za 120 milijuna eura odštete. Trebao je stići i godinu dana ranije, ali je tada odbio transfer i odlučio se ostati u Madridu.

"Kada sam potpisao za klub tražio sam oprost zbog odgode transfera i izjave da neću potpisati za Barcelonu. Rekao sam tada Lionelu Messiju da ću dati sve na terenu za klub. Razgovarao sam s Leom po dolasku i rekao mi je da kada sam odbio prvu priliku za dolazak da sam ga zeznuo jer je on moj transfer zatražio javno, ali isto mi je tako rekao da me podržava", otkrio je Griezmann za 'Universo Valdano'.

image
GABRIEL BOUYS/AFP

Također, Griezmann se ogradio od izjava bivšeg mu agenta Erica Olhatsa, koji je tijekom nedavne reprezentativne stanke rekao da Messi u Barceloni provodi teror koji je otežao život francuskom napadaču.

Izjave u tom tonu dao je i Griezmannov ujak.

"Olhats je bio jako važan dio mog života, ali više s njime nemam nikakav odnos. Prekinuo sam bilo kakav odnos s njim na dan vjenčanja. Pozvao sam ga na svadbu i on nije došao. Zato smo se razišli. A što se tiče mog ujaka, on ne zna kako nogomet funkcionira. Novinari su na kraju izjavu izvukli iz njega. Rekao sam Leu da s njim nisam razgovarao o tome, pa čak da nemam ni njegov broj telefona. Niti moji roditelji ne razgovaraju s Ericom, a takve izjave mogu izazvati puno štete i stvoriti probleme u svlačionici", dodao je Griezmann pokušavši rasvjetliti cijelu situaciju.

Onda je Francuz objasnio kako mu je bilo teško izboriti se za status u Barceloni.

"Došao sam u klub koji je osvojio naslov španjolskog prvaka i morao sam se nametnuti radom. Bio sam uvijek na raspolaganju treneru i radio što traži, čak iako sam osobno znao da me boli ono što traži od mene. U godinu i pol dana imao sam tri trenera u Barceloni i to nije lako. Trebao sam vremena da se prilagodim na suigrače, kao i oni na mene. A povrh svega tu su još bile i promjene formacije", zaključio je Griezmann.

Linker
19. travanj 2024 11:07