Luca Modrić
 JOSE MIGUEL FERNANDEZ Nurphoto Via Afp
IZ KLUPSKIH IZVORA

Modriću stiže nova nagrada za krunu karijere! Real pušta tri zvijezde, a našem maestru daje novi ugovor

Kapetan Vatrenih nastavit će ginuti na terenu za klupske boje. Uprava će to znati valorizirati.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2021. 22:11

Ovog su ljeta četiri nogometaša madridskog Reala ušla u zadnju godinu ugovora s klubom. U jednu skupinu spadaju Gareth Bale, Marcelo i Isco. Skupina je to koja sačinjava ljude prema kojima u Realu više nemaju nikakvih osjećaja, odnosno barem ne onakvih kakvi su potrebni da se potpišu neki novi ugovori za buduće razdoblje.

Situacija s Marcelom i Iscom je jasna. Klub ih ne vidi u projekciji nove momčadi, dovedene su im ili pak iz mladog kadra instalirane zamjene koje će Reala gurati u sljedećem razdoblju. Gareth Bale je jednostavno preskup, odnosno preskupe su za bilo koji klub njegove eskapade s gofom te učestale ozljede.

Onaj drugi ešalon jedini sastavlja kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. Luka Modrić i u 37. godini jednakim žarom "ore" na terenu za kraljevski klub pa dobro obavješteni izvori iz kluba okupljeni oko polu-amaterskog portala MadridistaReal prenose informacije da će se u upravi kluba ovog ljeta, kad su produljenja ugovora u pitanju, razmišljati samo o Modrićevom.

Luka je i dalje neizostavan član udarne postave Carla Ancelottija, a već se i ranije pisalo o mogućnosti da mu Real, prema zaslugama, da još jedan ugovor, do lipnja 2023. godine. Tada bi, vjerovati je, zaključio karijeru, a za finiš karijere na Bernabeuu već odavno znamo da mu je najveća želja...

Linker
23. travanj 2024 23:04