J.E.E/SIPA PRESS/PROFIMEDIA J.e.e/Sipa Press/Profimedia
PREVESLAO IH JE

Neviđena diverzija Barce! Poslali svog čovjeka da spriječi Neymarov potpis: ‘Bijesni smo, on je izdajica‘

Španjolska radio postaja RAC1 otkriva nevjerojatne detalje koji su se događali ovog vikenda.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2021. 12:49

Danima, tjednima trajalo je nagovaranje brazlskog nogometnog virtuoza Neymara od strane Barcelone da ne potpiše novi ugovor s PSG-om. Ali, nije uspjelo. jer 29-godišnji napadač stavio je svoj autogram na novi ugovor s klubom sa Parka prinčeva. Nastavak suradnje programiran je za do 2025. godine, a Neymar će imati godišnju plaću od oko 26 milijuna eura.

No, o nagovaranju je riječ. Lobiranju, reklo bi se onim poslovnim, administrativnim načinom. Jer, katalonska radio-postaja RAC1 otkrila je u nedjelju ujutro da je poseban Barcelonin izaslanik posljednjih dana boravio u Paruzu, gdje se navodno i sastao s brazilskim nogometašem.

- Neymar je Barceloninom čovjeku u Parizu rekao da nije zadovoljan uvjetima koji su mu ponuđeni u novom ugovoru. Predsjednik Laporta cijelo je vrijeme bio na vezi i iz Katalonije su dobili dojam da su uspjeli privoljeti Neymara i da će ga vratiti. Odbio ih je, i to na perfidan način - rečeno je na tom španjolskom radiju.

- Izdao nas je, cijelo je vrijeme govorio našem čovjeku da nije zadovoljan u Parizu, pokazivao je znakove dobre volje prema povratku i nastavku našeg projekta - dodaje se.

Odbio je Bartomeua, a sada i Laportu, iako je Neymar kroz medije davao širok raspon odgovora kada bi ga pitali o nastavku karijere u PSG-u ili o povratku na Camp Nou. Sada je jasno da će u Parizu ostati do 2025.. ali i da je moguća nova sapunica. Jer, nije nemoguće da Neymar privoli Lea Messija u PSG. kad se već nije dogodio povratak i ponovno ujedinjenje tog dvojca na Camp Nou.

Linker
18. travanj 2024 23:08