JAVIER SORIANO Afp
Zanimljiv komentar

‘On je posljednja žrtva diktature Luke Modrića, Tonija Kroosa i Casemira...ranije je ispaštao i Kovačić‘

Od petorice preostalih veznjaka Isco je također želio otići na posudbu zbog manjka minutaže...
Piše: SNObjavljeno: 27. siječanj 2021. 15:08

Martin Odegaard, talentirani 22-godišnji norveški veznjak, prešao je iz Real Madrida u Arsenal na posudbu do kraja sezone.

"Sjajno je da smo osigurali Odegaarda da bude s nama do kraj sezone", izjavio je trener Arsenala Mikel Arteta.

"Iako je još mlad, igrao je na vrhunskoj razini neko vrijeme. Martin će nam ponuditi kvalitetnu ofenzivnu opciju i svi smo jako uzbuđeni što ga možemo uključiti u naše planove do svibnja."

Povodom Odegaardovog transfera Marca je objavila zanimljiv tekst pod naslovom Odegaard: ‘Posljednja žrtva diktature Modrića, Kroosa i Casemira‘.

image
OSCAR DEL POZO Afp

"Diktatura spomenutog trojca uzela je svoju posljednu žrtvu u Odegaardu, ali činjenica je da odlazak Norvežanina ostavlja ‘Los Blancose‘ prilično kratkima u veznoj liniji. Od petorice preostalih veznjaka Isco je također želio otići na posudbu zbog manjka minutaže, ali ta su vrata sada zatvorena barem u zimskom prijelaznom roku", piše autor teksta Pablo Polo.

"Asier Illaramendi bio je prva žrtva. Iako je stigao kao starter, Casemiro ga je zamijenio po povratku iz Porta i Illarra je ubrzo pakirao kufere i vratio se u Real Sociedad nakon dvije godine u španjolskoj prijestolnici. Onda je stigao Mateo Kovačić, koji se pokazao kao korisna zamjena u tri uzastopna naslova u Ligi prvaka, ali nije bio zadovoljan činjenicom da započinje samo kada su drugi ozlijeđeni i zato je otišao u Chelsea. Los Blancosi su ipak željeli nekoga tko će se boriti za mjesto u veznoj lini, pa je stigao Dani Ceballos iz Betisa, ali se nalazi već drugu godinu na posudbi u Arsenalu nakon što se propustio nametnuti Zidaneu. Marcos Llorente je novi nedavni primjer toga koliko se teško ugurati u Realov vezni red. Zidane ga je natjerao prema izlaznim vratima i na kraju je prešao u Atletico Madrid", zaključuje se u tekstu.

Linker
25. travanj 2024 22:21