Carlo Ancelotti i Florentino Perez

 ANP/DDP USA/PROFIMEDIA
PÉREZ U ŠOPINGU

Real kreće u ofenzivu: Idućeg tjedna na Bernabeuu će predstaviti tri pojačanja, stiže i ‘desetka‘ velikana

Kraljevski klub u idućoj sezoni bit će jači za tri nova imena u svlačionici
Piše: SNObjavljeno: 09. lipanj 2023. 06:09

Nakon iznenađujućeg odlaska Karima Benzeme, Real Madrid ipak će ubaciti "u brzinu više" što se tiče dolazaka. Jude Bellingham bit će vjerojatno najzvučnije pojačanje Kraljeva ovog ljeta, ali ne i jedino. Prema pisanju Fabrizija Romana, uvijek dobro upućenog u zbivanja na nogometnom tržištu, idući tjedan na Santiago Bernabeuu bit će predstavljena tri pojačanja.

Jedno će, dakako, biti engleski veznjak, dok će druga dva biti Brahim Díaz i Fran García.

Díaz je 23-godišnji ofenzivni veznjak, koji uz španjolsko ima i marokansko državljanstvo, a zadnje tri sezone odradio je na posudbi u Milanu noseći "desetku". Ujedno, s Realom će potpisati novi ugovor do 2027. godine. U protekle tri sezone, za Rossonere je skupio 124 nastupa uz 18 pogodaka, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura.

García je nešto manje poznat nogometnoj javnosti. Riječ je također o 23-godišnjaku, koji okupira poziciju lijevog beka. Igrač je to koji je ponikao u Realovoj akademiji, a zadnje dvije sezone odradio je u Rayo Vallecanu. Real će u ovom slučaju iskoristiti opciju iz ugovora, prema kojoj mogu vratiti Garcíju za samo pet milijuna eura. U svježe završenoj sezoni odigrao je svih 38 utakmica za Rayo u ligi, upisavši dva pogotka i tri asistencije.

Linker
25. travanj 2024 09:58