JOSE JORDAN Afp
UDARAC ZA KATALONCE

Španjolci otpisali Barcelonu u utrci za naslov, Koeman u nevjerici: ‘Pitamo se što nam se dogodilo...‘

Nogometaši Barcelone prokockali su prednost 2:0 i 3:2 protiv Levantea u 36. kolu Primere
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2021. 08:17

Barcelona je protiv Levantea vodila 2:0 na poluvremenu i činilo se da je sigurna pobjeda na dohvat ruke, ali u drugom poluvremenu Katalonci su djelovali super ranjivo, a sve njihove slabosti iskoristili su domaćini. Tako sada Barcelona ima 76 bodova, jedan manje od lidera Atletica, ali i utakmicu više, a trećeplasirani Real ima 75 bodova i utakmicu manje. Naslov prvaka čini se izgubljen.

Ogovor na pitanje što se dogodilo Barceloni u drugom poluvremenu pokušao je dati Ronald Koeman, Barcelonin trener.

"U prvom smo poluvremenu bili dobri, imali smo dobar ritam i intenzitet i vodili smo. Ali u drugom dijelu ostali smo bez opasnih lopti, smanjili smo intenzitet. Radili smo puno pogrešaka u obrani i nismo pazili. Nakon izjednačenja na 2:2 brzo smo reagirali i zabili, ali nakon toga njima je opet bilo lako zabiti. Primili smo tri gola u 45 minuta, to nije Barcelonina razina", rekao je Koeman.

"Odluke trenera se uvijek dovodi u pitanje, ali mogu razumjeti da će nakon drugog poluvremena biti pitanja. Razočarani smo i pitamo se što nam se dogodilo u drugom dijelu. Ali moramo ići naprijed i pripremiti se za sljedeću sezonu", dodao je rezignirani Koeman koji je, čini se, otpisao potencijalni naslov dva kola prije kraja ne vjerujući da i Atletico i Real mogu kiksati.

Španjolski mediji nakon ovog su kiksa praktički otpisali Barcelonu iz utrke za naslov.

"Jedan manje: Barcelona ispala iz utrke za naslov nakon ispuštanja dva gola prednosti", piše As, dok Mundo Deportivo dodaje: 'Užasno drugo poluvrijeme ubilo Blaugranine nade u borbi za naslov osim ako se ne dogodi čudo.'

Linker
25. travanj 2024 10:40