Alex Caparros Getty Images
GRIJESI IZ PROŠLOSTI

SVLAČIONICA JE VATRENOM OKRENULA LEĐA, SVE JE VIŠE ONIH KOJI ZAGOVARAJU NJEGOV ODLAZAK! 'To je bilo jako neprikladno za trenutak u kojem smo bili...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2020. 15:58

Ivan Rakitić je još jednom u centru pažnje španjolskih medija. Ovoga puta našao se u priči koju je objavio katalonski dnevnik Sport. Spominje se ponovo njegov odlazak s Camp Noua, a navodno je i sve više onih suigrača koji bi htjeli da se to i dogodi.

Neki mu klupski kolege i danas zamjeraju na tome što je nakon grubog ispadanja iz Lige prvaka od Liverpoola prošle sezone sa svojom obitelji otišao na tradicionalni sajam u Sevillu.

- Nikome se to nije svidjelo. U tom trenutku najmanje prikladno je bilo da netko od nas šeće ulicama Seville - rekao je neimenovani igrač Barcelone.

Pojedinim se igračima dakle, potez hrvatskog reprezentativca prilikom kojeg su, da podsjetimo, pale i neke fotografije na društvenim mrežama, nimalo nije svidio. To je doživljeno kao izdaja cjelokupnog kadra prema navijačima kluba, budući da se i danas taj poraz od Liverpoola doživljava kao vrlo težak.

Iako se već više puta suigračima ispričao zbog toga rekavši kako mu je obitelj na prvom mjestu, svlačionica takvo što i nije prihvatila. To je dakle, još jedan motiv da se na ljeto pronađe novi klub za Rakitića.

Linker
23. travanj 2024 22:07