Noćna mora Lea Messija
 MANU FERNANDEZ
NOVI OBRAT

Uprava Barcelone je još prije mjesec dana znala za Messijev odlazak? ‘Predsjednik je morao nešto znati‘

Nove vijesti u slučaju Messi govore da je utorak samo bio službeni početak njegova kraja u Barci.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2020. 14:22

Lionel Messi je i do prošlog utorka bio jedan od najspominjanijih likova u svijetu sporta. S pravom, njegove su nogometaške vještine predmet priča u televizijskim studijima, na dječjim igralištima i u kafićima. A od prošlog utorka vjerojatno mu se štuca svake sekunde. Jer, nema sata u kojem ne ispliva neka nova informacija o tome gdje je, što radi, kad se nalazi s Pepom Guardiolom, a kad s predsjednikom Josepom Bertomeuom. Svijet samo čeka nedjeljno okupljanje Barcelonine momčadi.

Marca sada donosi priču o tome kako je uprava Barcelone još od srpnja znala da će Messi napustiti Barcelonu. Pitanje je, naravno, je li to znao i predsjednik Bartomeu i prije no što će njegov telefaks otisnuti igračevu želju za odlaskom. Međutim, španjolski dnevnik to postavlja kao sporedno pitanje, ukazujući na to da su Messijevi agenti i uprava kluba već dugo u komunikaciji oko odlaska.

- Teško da je i Bartomeu ostao iznenađen, jer morao je nešto znati. Messi je preko svojih agenata još prije sigurno mjesec dana, ako ne i više, obavijestio klub da neće produžiti ugovor i da mu je ovo bila zadnja sezona. Naravno, to se nije dogodilo službeno kao prošlog utorka tako da možda ni uprava to nije shvaćala ozbiljno. Burofaks je službeni dokument u poslovnom svijetu, Messi je samo svoju namjeru učinio službenom - piše Marca.

Linker
20. travanj 2024 08:31