JOSE JORDAN Afp
NAKON SEZONE - REVOLUCIJA

Velika čistka u Barceloninoj svlačionici! Među otpisanom sedmorkom nalaze se skupocjene zvijezde

U redovima Barcelone spremaju velike promjene u svlačionici po završetku aktualne sezone
Piše: SNObjavljeno: 14. svibanj 2021. 15:58

Mundo Deportivo tako piše da se nova uprava na čelu s predsjednikom Joanom Laportom sprema drastično promijeniti igrački kadar.

Glavni cilj je nagovoriti Lionela Messija na potpisivanje novog ugovora, a Laporta je uvjeren da će u tome uspjeti. Također, na transfernoj listi su već sedmorica igrača, a među njima su Miralem Pjanić, Neto, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Philippe Coutinho, Martin Braithwaite i Mathesu Fernandes. To nije konačna lista i u klubu su voljni razmatrati i ponude za neke druge igrače u alučaju adekvatnih ponuda. Dakle na listi otpisanih nalaze se igrači koje je Barcelona skupocjeno platila, primjerice Coutinho (oko 140 milijuna eura Liverpoolu) ili Pjanić (65 milijuna eura Juventusu).

Poznato je i kako su trojica igrača na meti Barcelone, a to su Sergio Agüero, Memphis Depay i Georginio Wijnaldum. Od ranije je poznato da će se klubu po završetku sezone priključiti Eric Garcia.

Dakako, veliki je upitnik i nad trenerom Ronaldom Koemnom koji je ove sezone uspio osvojiti Španjolski kup, ali je pitanje može li to biti dovoljno da ga spasi otkaza. Teoretske šanse za osvajanje naslova u Primeri i dalje postoje dva kola prije kraja, ali Katalonci se moraju nadati kiksevima i Atletica i Reala. A eventualni dolazak Depaya i Wijnalduma ovisi direktno o Koemanu.

Dakle u Barceloni se spremaju na velike promjene, sve kako bi se sljedeće sezone vratili na šampionski kolosijek kako u prvenstvu, tako i Ligi prvaka...

Linker
23. travanj 2024 07:29