PAU BARRENA Afp
LOŠ POČETAK SEZONE

Veliko razočaranje u Barceloni, Xavi se oglasio nakon kiksa: ‘Treba nam još pojačanja‘

‘Ter Stegen nas je spasio, a učinkovitost je u ovoj utakmici bila glavni problem momčadi‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 14. kolovoz 2022. 08:16

Xavi Hernández nije skrivao razočaranje nakon što Barcelona nije slavila protiv Rayo Vallecana na Camp Nou: "Razumijem razočaranje,imali smo velika očekivanja. Moramo dobro analizirati igru, poboljšati se i nastaviti vjerovati u model i nastaviti raditi".

Istaknuo je odmah ulogu njemačkog vratara koji ih je spasio poraza: "Važno je da nam Ter Stegen spašava bodove, danas je to uspio, zato vjerujem u njega."

Zamolite navijače za strpljenje: "Rayo se jako dobro branio. Šteta jer smo htjeli pokazati ljudima da smo na pravom putu. Razočaranje je, ali molimo za strpljenje. Razočarani smo.".

image
PAU BARRENA Afp

De Jong je naravno bio neizbježno pitanje, sinoć je ušao s klupe.

"On nije zamjena. Već sam rekao. On je važan igrač. Ako bude s nama, bit će nogometaš koji će nam puno dati. "

Sljedeće pitanje bio je Lewandowski.

"Zadovoljan sam jer radi za momčad. Jako dobro kontrolira loptu i pomaže momčadi. Ali naravno da nam treba malo više učinkovitosti. To je danas bio glavni problem momčadi. Robert i svi smo mi bili pomalo razočarani. No, pitanje je vremena kada će on napraviti razliku zbog koje je doveden."

Na kraju je Xavi poručio:

"Već sam rekao da se moramo nastaviti pojačavati i imamo vremena do 31. kolovoza, posebno moramo dovesti desnog beka. No, to nam nije nikakav alibi za sinoćnju utakmicu", zaključio je Xavi.

Linker
19. travanj 2024 21:40