LLUIS GENE Afp
ISTINSKA LEGENDA

VIDEO: Camp Nou skandirao Rakitiću, pogledajte potez kojim je bivši Vatreni ‘zapalio‘ tribine

Grlio se, rukovao, a na kraju je i travnjak napustio samo u donjem rublju
Piše: SNObjavljeno: 04. travanj 2022. 08:22

Navijači Barcelone nisu zaboravili sve ono što im je između 2014. i 2020. godine u njihovom najdražem dresu davao Ivan Rakitić. Bivši Vatreni nosio je u tom razdoblju dres katalonskog diva, a na jučerašnjem derbiju u nekoliko je navrata pozdravljen ovacijama tribina.

Bila je to prva Raketina utakmica na Camp Nou otkako se publika vratila na španjolske stadione, a čim se pojavio na travnjaku, još uoči samog početka susreta, osjetio je ljubav navijača Barcelone koji su glasno reagirali kada je pročitano njegovo ime.

Rakitića je, spomenimo, u nedjelju srdačno dočekalo i nekoliko njegovih nekadašnjih suigrača poput Sergija Busquetsa i Jordija Albe.

Sevilla je u konačnici izgubila 1:0. Derbi u Barceloni obilježio je sjajan pogodak mladog Pedrija, ali događanja nakon posljednjeg sučeva zvižduka pripala su hrvatskom veznjaku.

Naime, navijači su Rakitiću skandirali i nakon utakmice, a on im se odužio tako što im je poklonio svoj dres i na kraju travnjak napustio samo u donjem rublju.

"Nikada nije lako igrati na Camp Nouu. Ovo je razočaravajuć rezultat za moju Sevillu. Hvala vam što se zbog vas uvijek osjećam kao kod kuće", poručio je 34-godišnji Rakitić preko Twittera.

image
LLUIS GENE Afp

image
LLUIS GENE Afp

Linker
25. travanj 2024 06:33