Ante Budimir

 RICARDO LARREINA Dppi Via Afp
PALA I DVA ISKLJUČENJA

VIDEO: Vatreni je pronašao svoju mušteriju! Ove sezone zabija samo jednom klubu, pogledajte što je izveo

Obje su momčadi u nastavak ušle s devetoricom nogometaša na travnjaku
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. veljača 2023. 16:09

Anti Budimiru "leži" Espanyol. Hrvatski napadač oba gola u La Ligi ove sezone zabio je klubu iz Barcelone. Budimir je na današnjem gostovanju u sklopu 20. kola španjolskog prvenstva zabio pogodak u pravo vrijeme, netom prije kraja prvog dijela nakon što se odlično snašao u gužvi u kaznenom prostoru nakon ubačaja. Domaći su uspjeli izjednačiti u 60. minuti, zabio je Martin Braithwaite za konačnih 1:1.

POGODAK ANTE BUDIMIRA POGLEDAJTE OVDJE

Inače, obje su momčadi u nastavak ušle s devetoricom nogometaša u polju. Sukob Pierre-Gabriela i Ezzalzoulija koji su se pokoškali nakon što su se prethodno našli u duelu sudac Jesús Gil Manzano riješio je tako što je obojicu poslao na hlađenje u svlačionicu.

Nervoza ne čudi s obzirom na ulog, Osasonu se bori za mjesto koje na ljeto vodi u Europu, dok je Espanyol u krugu momčadi kojima "visi" prvoligaški opstanak.

Hrvatski napadač igru je napustio u 67. minuti kad je umjesto njega trener Osasune Jagoba Arrasate na teren poslao 33-godišnjeg Kike Garciju. Trenutno je ovo golgeterski najlošija sezone Budimira u dresu Osasune. Prošle je godine zabilježio osam pogodaka, a u debitantskoj sezoni u momčadi sa sjevera Španjolske imao je najbolji učinak od čak 11 golova.

Linker
25. travanj 2024 22:37