Bozidar Šikić i Sammir
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
MEŠTROVIĆEV NASLJEDNIK

Davor Šuker od danas ima novog savjetnika: Prvi čovjek Lokomotive preuzeo važnu funkciju u HNS-u

Donedavno je funkciju savjetnika obavljao bivši predsjednik Osijeka Ivan Meštrović
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2020. 13:19

Direktor Lokomotive Božidar Šikić novi je savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, objavio je danas HNS. Šikić je na poziciji Šukerovog savjetnika zamijenio Ivana Meštrovića, bivšeg predsjednika Osijeka.

Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti.

"Božidar Šikić bio je aktivni nogometaš (vratar) i uspješan direktor u Dinamovoj školi nogometa, iz koje su potekli mnogi igrači koji su poslije postali standardni prvotimci Modrih, ali i hrvatske A reprezentacije.

U Nogometnom klubu Lokomotiva gospodin Šikić jedan je od glavnih nositelja uspješnih ukupnih djelatnosti, uz njegov značajan doprinos klub je iz Treće HNL došao do Prve HNL, u kojoj ostvaruje zapažene rezultate. Osim što je godinama uspješno djelovao u Zagrebačkom nogometnom savezu, Šikić je član Natjecateljske komisije i Komisije za profesionalni nogomet HNS-a. Poželimo mu uspješnu djelatnost i na novom području rada.

Uslijed odlaska s nogometne scene, funkciju savjetnika prvog čovjeka HNS-a, Davora Šukera, više neće obnašati bivši predsjednik Nogometnog kluba Osijek, Ivan Meštrović", stoji u priopćenju.

Linker
17. travanj 2024 18:37