Sportbladet naslovnica
 SCREENSHOT
KLJUČAN DVOBOJ

Idući protivnik Vatrenih u strahu nakon pozitivnog nalaza Vide: ‘Odigravanje utakmice je u opasnosti...‘

Šveđani nisu sigurni kako će se igrati dvoboj protiv Vatrenih na Friends Areni u Solni
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2020. 09:15

Vatreni su u srijedu u prijateljskom susretu igranom u Istanbulu odigrali 3-3 protiv Turske, a Hrvatskoj sada slijede ključne utakmice za ostanak u elitnoj skpini Lige nacija protiv Švedske i Portugala.

Osim golijade u Turskoj valja istaknuti kako je Domagoju Vidi nakon susreta u Istanbulu dijagnosticiran koronavirus, te se sada Šveđani pitaju hoće li uopće biti utakmice protiv Vatrenih na Friends Areni u Solni.

- Utakmica između Hrvatske i Švedske je u opasnosti, jer je jedan Hrvat igrao poluvijeme zaražen koronavirusom. Pozitivan nalaz testa stigao je u poluvremenu utakmice protiv Turske kada ga je izbornik izvadio iz igre. Ipak, do izalska s terena Vida je bio u kontaktu sa suigračima, ali i suparnicima. S jednima i drugima se grlio, jer, Vida igra u Turskoj, pa dobro poznaje i svoje rivale - piše švedski Aftonbladet i dodaje:

image
NUNO GUIMARAES

Dva kola prije kraja natjecanja Lige nacija u našoj skupini vode Francuska i Portugal sa po 10 bodova, Hrvatska je druga s tri boda, dok Švedska na začelju nema niti jedan bod. Pobjednik skupine izborit će plasman na Final Four, dok posljednjeplasirana ekipa seli u niži razred.

Linker
25. travanj 2024 01:28