ROBERT PERRY Afp
KRENULO JE!

Požurite po ulaznice za povijesni obračun Vatrenih na EURU! Španjolci objavili cijenu izleta u Dansku

Najprije na HNS-ov portal za ulaznice po kod, a zatim na UEFA-in, pa tko prvi...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. lipanj 2021. 12:23

Krenula je prodaja ulaznica za osminu finala Eura u kojoj će snage odmjeriti Hrvatska i Španjolska. Podsjetimo, susret se igra u Kopenhagenu, u ponedjeljak u 18 sati, a ulaznice je moguće nabaviti isključivo putem UEFA-ina portala za ulaznice.

Ali, prethodno se za pristupne kodove UEFA-inom portalu treba prijaviti preko Hrvatskog nogometnog saveza. HNS na raspolaganju za hrvatske navijače ima oko 3.500 ulaznica, a kodovi koje je podijelio navijačima koji su se prijavili vrijede 24 sata, odnosno do petka u 11 sati, nakon čega će sve ulaznice ići u slobodnu prodaju i hrvatski navijači više na njih neće imati prioritet.

HNS-ove upute za kupnju ulaznica:

1. Prijavite se za kupnju ulaznica na HNS-ovom portalu za ulaznice koji će biti otvoren u četvrtak 24. lipnja u 10:00 sati (bit će vam potreban OIB) te će biti otvoren do 25. lipnja u 11:00 sati ili do trenutka kada su svi dostupni kodovi raspodijeljeni.

2. Na HNS-ovom portalu za ulaznice odmah ćete dobiti pristupni kod.

3. Na UEFA-inom portalu za ulaznice s dobivenim pristupnim kodom možete kupiti do četiri ulaznice.

4. Nakon 25. lipnja u 11:00 sati ulaznice će biti puštene u slobodnu prodaju te kodovi više neće vrijediti.

5. Napomena: Pristupni kod ne osigurava pravo kupnje ulaznica.


Španjolci na utakmicu za otprilike 500 eura!

I u Španjolskoj je veliko zanimanje navijača za odlazak u Kopenhagen na utakmicu Španjolska – Hrvatska. Uz podsjetnik na epidemiološke mjere koje vrijede za španjolske državljane za ulazak u Dansku, „El mundo deportivo” objavio je i ekonomsku računicu tog izleta na Euro.

Pa tako piše da se na utakmicu može otići s otprilike 500 eura! Naravno da se taj izračun može itekako povećati, ovisno o razini udobnosti koju navijač želi imati, a za ovu inačicu dvodnevnog puta od oko 500 eura, navedeno je da bi zrakoplovna karta Barcelona – Kopenhagen (polazak u ponedjeljak, povratak u utorak) stajala između 250 i 300 eura. Cijene dostupnih ulaznica ulaznica kreću se između 125 eura (kategorija B) u 185 eura (kategorija A), a noćenje u hotelu s tri zvjezdice u Kopenhagenu iznosi 80 eura (P. Jurišić)

Linker
25. travanj 2024 15:24