Joško Gvardiol i Duje Ćaleta-Car
 Boris Kovacev/Cropix
NAVIJAČI SU REKLI SVOJE

Rezultat SN ankete sve govori: Evo što naši čitatelji misle o igri Gvardiola i Ćalete-Cara

Posebno je bilo zanimljivo pogledati razmišljanje o igri mladog dinamovca koji je podijelio navijače
Piše: SNObjavljeno: 14. lipanj 2021. 11:15

Komentator Sportskih novosti Dražen Antolić dio je svog izvještaja o utakmici Hrvatske i Engleske posvetio analizi tandema iz zadnje linije - Duji Ćaleti-Caru i Jošku Gvardiolu, a mi smo vas nedugo nakon poraza Vatrenih (0-1) zatražili da i vi date svoju ocjenu za izvedbu navedenog dvojca.

"Teško je igrati kad imaš igrače čije su izvedbe poput Ćaleta-Cara i Gvardiola. Stoper Marseillea po tko za koji put potvrdio je da brzancima može staviti "soli na rep", a Gvardiol je bio najlošiji u hrvatskom dresu. Zlatko Dalić ima veliko povjerenje u njega, ali nije pogodio. Bojali smo se Gvardiolove defenzivne izvedbe jer jedno su moć i brzina, drugo taktička potkovanost za beka koju jednostavno nema. Najbolje što su stvorili Englezi su pravili preko njega. Kao i Villarreal Dinamu...

Izbornik mora naći druga rješenja, ako Dejan Lovren nije dovoljno spreman neka igra Mile Škorić, a lijevo Barišić ili Bradarić. Jedan od razloga zašto Vatreni malo naprave prema naprijed je pretjerana briga ofenzivaca za obranu koja dolazi i iz nepovjerenja u posljednji red. Iako na napadu treba poraditi. Ante Rebić nudi borbu i premalo toga još, a Andrej Kramarić fini pas, no daleko je od vrata...", stajalo je u izvještaju našeg reportera.

Čitatelji podijeljeni kod Gvardiola, ali najviše vas dalo mu je najbolju ponuđenu "ocjenu"

Čitatelji su, s druge strane, bili zadovoljni nastupom Gvardiola. Najveći postotak (26) za nastup mladog dinamovca dalo je ocjenu "Jako mi se sviđa". Zanimljivo, drugi najpopularniji odgovor bio je u potpunosti suprotan i glasio je "Posve mi se ne sviđa" (18%). "Sviđa mi se" je odgovorilo 17 posto čitatelja, 13 posto je bilo neodlučno (Niti mi se sviđa, niti ne sviđa), a u nastavku članka pogledajte na koju su stranu otišli ostali glasovi.

Navijači Vatrenih nisu zadovoljni izvedbom Ćalete-Cara

Što se tiče Ćalete-Cara, najviše glasova otišlo je na "Posve mi se ne sviđa" (22%), dok je "Niti mi se sviđa, niti mi se ne sviđa" bio drugi najpopularniji odgovor s 20 posto. Samo 12 posto glasova otišlo je na najbolju moguću ocjenu, a kompletnu statistiku pogledajte u nastavku:

Ocjenjivanje smo ostavili otvorenim pa su moguće pojedine izmjene u odnosu na rezultate navedene u članku.

Linker
25. travanj 2024 17:23