PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Paul Greenwood/bpi/Shutterstock Editorial/Profimedia
‘WELCOME TO THE NEW AGE‘

Za kockice sve - ili možda ne! Nakon šokantne odluke Sosa otišao dalje, izbrisao svaki trag Hrvatske...

Ostavio je nekadašnji mladi reprezentativac samo dvije fotke koje ga povezuju s Hrvatskom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2021. 12:03

Borna Sosa igrat će za njemačku nogometnu reprezentaciju. Posljednjih dana razvlači se ta priča, a sve je potvrdio mladi nogometaš i u intervjuu za Sportske novosti. Jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, onoj lijevog braniča u njemačkoj Bundesligi dobio je otvoreni poziv vrha njemačkog nogometa da se priključi Elfu, možda već i za Euro sljedećeg ljeta.

- Od prvog kontakta pa sve do danas osjetio sam tu njihovu želju da me dovedu, svaki su mi dan pokazivali koliko me žele pod svojom zastavom. Čitav postupak dobivanja državljanstva odrađen je ekspresno, brzo sam dobio putovnicu. Pričao sam Oliverom Bierhoffom, glavnim direktorom reprezentacije, koji mi je u više navrata opisao plan, dao mi do znanja da me Njemačka treba i to dugoročno, ne samo sad za ovaj Euro. Rekli su mi Nijemci da sad nemaju igrača poput mene, da su deficitarni na toj poziciji. Na kraju sam prelomio, igrat ću za Njemačku - rekao je Sosa za SN.

Nedugo nakon što je vijest zauzela sve udarne rubrike medija koji na ovaj ili onaj način prate sport, Sosa se okrenuo uređivanju svojh profila na društvenim mrežama. Na Instagramu od 351 posta kojeg je objavio postoje svega tri fotografije na kojima ga se može vidjeti u hrvatskom dresu. Sve te slike datiraju još iz 2014. godine ili ranije...

- Posebne emocije, poseban narod, poseban naboj, posebno srce. Volim te Hrvatska" i "Za kockice sve - opisi su dvije Sosine nestale fotografije u dresu reprezentacije Hrvatske.

Sosa je dakle, napravio mjesta za fotografije u njemačkom dresu.

Linker
17. travanj 2024 04:14