SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
SN DOZNAJU

Dinamov veliki talent vraća se na Maksimir nakon samo tri mjeseca u novom klubu! Evo što se dogodilo

Imao je problema u Monzi, mlad je igrač, a takvi u Serie B teško prolaze, pa je došla i korona
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. siječanj 2021. 12:21

U Dinamo se vraća Antonio Marin, ali nije isključeno da će se u Maksimiru zadržati samo koji dan, prije nego pronađe novi klub.

Marin (20) u listopadu je otišao u talijansku Monzu, u Serie B, bila je to posudba s opcijom otkupa na kraju sezone za šest milijuna eura, ako se ostvari neki uvjeti, ako Marin odigra određen broj utakmica i Monza, k tome, izbori Serie A. No, nakon samo tri mjeseca jasno je da će Marin teško ispuniti uvjete otkupa pa je i on sam procijenio da je bolje da se odmah vrati i pokuša ići nekim drugim putem, nego da do kraja čeka što će se dogoditi.

Imao je Marin problema u Monzi, mlad je igrač, a takvi u Serie B teško prolaze, pa je došla i korona i sve u svemu upisao je samo 85 prvenstvenih minuta i jednu utakmicu u Kupu. Trener Christian Brocchi na putu prema promociji u elitni razred, što je misija šefova Silvija Berlusconija i Adriana Gallianija, vjeruje iskusnijim tipovima, nedavno je stigao i Mario Balotelli, Marin tu nije uspio doći do zraka.

Antonio Marin po povratku u Maksimir vidjet će kamo i kako dalje, hoće li ostati u Dinamu i pokušati izboriti novu šansu, jer Modrima ionako treba igrač na krilu, ili će već za koji dan na neku novu posudbu. Još je dovoljno mlad da stigne nadoknaditi ovih nekoliko mjeseci bez prave prilike, ali u Monzi je normalno trenirao, taktički napredovao pa možda i nije toliko izgubio. No, u godinama je kad želi i mora igrati pa se odlučio za povratak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 05:12