GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
NIJE SKRIVAO NEZADOVOLJSTVO

Hrvatski hit-trener izgubio živce, podigao glas i iznenadio sve: ‘Mogao bih čak uzeti i pauzu‘

Jurić je u zadnje vrijeme bio glasan u iskazivanju nezadovoljstva transfernom strategijom
Piše: SNObjavljeno: 16. travanj 2021. 11:37

Ivan Jurić, hrvatski trener Hellas Verone, zagonetno je doveo u pitanje svoju budućnost na klupi tog kluba.

Jurića talijanski mediji dovode u kontekst mogućeg preuzimanja Napolija, a neki pak spominju da je produljio s aktualnim klubom do lipnja 2023. godine.

"To nije slučaj. Sigurni smo od ispadanja neko vrijeme, ali nismo još razgovarali o budućnosti", rekao je Jurić upitan je li produljio suradnju s Veronom.

"Ne znam što će se dogoditi ni kakvi su planovi. Ne znam, mogao bih čak uzeti i pauzu. Prošla je godina bila teška za mene i za moje osoblje", objasnio je hrvatski trener čija momčad nakon 30 kola drži deveto mjesto na ligaškoj ljestvici s 41 bodom.

Jurić je u zadnje vrijeme bio glasan u iskazivanju nezadovoljstva transfernom strategijom kluba rekavši da je vrlo teško graditi kada se većina njegove momčadi prodaje ili šalje na posudbu.

"Mislim da su naši rezultati u zadnje dvije godine bili abnormalni, ako se uzme u obzir logična pretpostavka da više ulaganja znači i bolje rezultate. Mi smo ovdje napravili sjajne rezultate. Mislim da je jasno što se treba napraviti, a moje su ideje uvijek bile jasne", dodao je vidno razočarani Jurić, koji se nije libio otvoreno kritizirati novinare.

"Moram reći da sam baš razočaran vašim poznavanjem nogometa. Mi smo odigrali fantastičnu utakmicu protiv Lazija, a vi ste ju kritizirali. Trebali biste vidjeti naše treninge, stav koji su ovi momci pokazali je nevjerojatan za momčad koja je u sredini ljestvice. Mogli bi biti lako iziritirani sa mnom, ali oni umjesto toga samo traže više i žele se popraviti", zaključio je Jurić koji Veronu vodi od 2019. godine.

Linker
25. travanj 2024 12:53