GABRIELE MARICCHIOLO Nurphoto Via Afp
NAKON TRILERA U GENOVI

Igor Tudor bijesan na suca zbog sporne odluke: ‘Jako sam ljut. Treba li mu odrubiti ruku?‘

Trener Hellas Verone Igor Tudor bio je bijesan na suce nakon remija (3:3) protiv Genoe
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2021. 08:05

Verona je vodila 2:0, imala je šansu i za 3:0 imala je kontrolu utakmice, ali onda se dogodio dosta sporan 11-erac. Lopta je pogodila Pawela Dawidowicza u ruku dok je trčao, evidentno namjere nije bilo...

"Treba li mu odrubiti ruku? On trči i lopta ga pogađa. Ja kao bivši igrač poludim kad vidim ovakve penale, ne možete trčati s rukama pripijenim uz tijelo. Ovo je nogomet, a to su detalji koji mogu promijeniti utakmicu ​​i cijelu sezonu. Volio bih da suci više razgovaraju sa sadašnjim i bivšim igračima", ljut je bio Tudor.

Verona je tako u samo osam minuta primila tri gola i bila na rubu poraza, da bi je u nadoknadi spasio Nikola Kalinić, koji je ušao u nastavku utakmice.

"Jako sam ljut, ali mi je i laknulo zbog tog remija, jer je izgledalo da ćemo nakon svega još i izgubiti. Napravili smo kao momčad dvije pogreške koje su nas stajale golova, a penal sam već opisao", zaključio je Tudor koji je u tri utakmice na klupi Verone u tri utakmice upisao domaću pobjedu i dva gostujuća remija.

"Bilo je ludilo igrati tri utakmice u šest dana, s dva duga putovanja u tri dana. Sljedeći tjedan pokušat ćemo maksimalno iskoristiti da se naša energija vrati pozitivu".

Linker
18. travanj 2024 08:15