MIGUEL MEDINA Afp
ŠOU U MILANU

Kakva drama na San Siru! Ibrahimović i Lukaku se zamalo potukli, Šveđanin isključen, Inter preokrenuo

Inter je na kraju u posljednjim sekundama susreta golom Eriksena osigurao prolaz u polufinale
Piše: HinaObjavljeno: 26. siječanj 2021. 22:45

Inter i Milan igrali su zanimljivo četvrtfinale Kupa Italije. I bilo je tu svega, gol Ibrahimovića, crveni karton čuvenog Zlatana, a na kraju se ozlijedio i sudac pa je morao biti - zamijenjen! Na kraju je u zadnjim sekundama susreta Inter osigurao polufinale...

"You are pure shit!", navodno je uzviknuo Zlatan, prenose talijanski mediji, nakon jednog duela i ta će se izjava itekako pamtiti iz ove utakmice.

Lukaku je poludio nakon ove izave ("Ti si čisto govno") i došlo je do obračuna u 45. minuti i na kraju su obojica dobili - žute kartone.

image
AFP

Zbog starta s leđa nad Kolarovim Ibra je u 58. minuti dobio drugi žuti karton i bio je to kraj za Šveđanina u ovoj utakmici.

Milan je poveo preciznim udarcem Ibrahimovića (31), no u nastavku je švedski veteran isključen zbog drugog žutog kartona u 58. minuti, a pritisak Intera u nastavku utakmice donio je preokret.

Lukaku (71-11m) je izjednačio iz kaznenog udarca nakon prekršaja Rafaela Leaoa na Barelli, da bi Eriksen (90+7) sjajno izvedenim slobodnim udarcem duboko u sudačkoj nadoknadi "razoružao" sjajnog Tatarusanua na vratima Milana i osigurao prolazak Intera među posljednje četiri momčadi.

Marcelo Brozović igrao je za Inter do 88. minue kada ga je zamijenio upravo Eriksen, Ivan Perišić je bio na terenu za pobjednički sastav do 67. minute, dok je Ante Rebić igrao za Milan od 60. minute.

image
AFP

Mario Mandžukić, suprotno najavama, nije konkurirao za susret. Razlog je navodno problem s gležnjem, ali opet vjerojatno nije riječ o težoj povredi i trebao bi se uskoro vratiti na teren.

Inter će u polufinalu igrati protiv pobjednika dvoboja Juventus - SPAL koji je na programu u srijedu. U srijedu će igrati i Atalanta - Lazio, dok će u posljednjem četvrtfinalu u četvrtak branitelj naslova Napoli ugostiti Speziju.

Linker
23. travanj 2024 00:40