KARIM JAAFAR
HRVAT JE PRAVI HIT

Nova prilika za Marija Mandžukića! Javio se novi klub koji ga želi spojiti s jednim drugim Vatrenim

Fenerbahče, Bešiktaš, Inter, Lokomotiv, Verona, a sad još jedan klub šalje signale...
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2020. 11:17

Nakon što se javno zahvalio domaćinima u Kataru i zaključio tu sedmomjesečnu ekshibiciju na Bliskom istoku, Mario Mandžukić uzburkao je nogometno tržište i sve je više klubova koji ga žele u svojim redovima...

Prije nekoliko dana pisalo se o angažmanu u Interu, tu je informaciju objavila Gazzetta, no čini se da nije jedini klub u Italiji koji želi Mandžu, uz već ranije poznat interes Beneventa i Verone.

Naime, Fiorentina News piše da je u igri i - Fiorentina.

Iako mu je već 34 godine na leđima, ali i sezona s tek osam utakmica u nogama, i to u katarskom Al Duhailu, Mario Mandžukić itekako je zanimljiv europskim klubovima.

image
Brojni klubovi javili su se za Mandžine usluge...
SCREENSHOT/FIORENTINA NEWS

Bešiktaš, Fenerbahče, spomenuti talijanski klubovi, a prije nekoliko dana i Lokomotiv.

"Mario je šokirao vlasnika, traži osam milijuna eura", tako su ruski portali reagirali nakon što jer Hrvat tražio ugovor na dvije sezone.

Za Mandžukića je opasno zagrizao milanski Inter, a svoj pristanak da Marcelu Brozoviću dovedu bivšeg suigrača iz reprezentacije dao je i trener Antonio Conte. To je svakako velik preokret, a za mnoge i iznenađenje što ga želi tako moćan talijanski klub.

Posljednja u nizu je Fiorentina.

"Što se tiče interesa Intera, Mandžukić im nije u ovom trenutku opcija jer im je prioritet Olivier Giroud.", piše pouzdani novinar Gianluca Di Marzio.

Upravo je u Fiorentini na posudbi Milan Badelj iz Lazija još od 2019. godine i sigurno da bi ta suradnja bila i više nego fantatsična...

Linker
19. travanj 2024 01:29