Ante Rebić
 SCREENSHOT
REMEK DJELO

Pogledajte spektakularan pogodak Rebića! Milan razbio Juve, Ante ušao umjesto Zlatana i zabio golčinu

Juventusu sada opasno ‘visi‘ i Ligi prvaka, pali su na peto mjesto. Milan se probio na treće...
Piše: SNObjavljeno: 09. svibanj 2021. 22:43

Momčad Milana je u 35. kolu Serie A u velikom derbiju svladala Juventus u gostima 3:0 i maksimalno mu zagorčala život kada je u pitanju plasman u Ligi prvaka. Osim vrijedne pobjede valja istaknuti kako je strijelac drugog pogotka za Rossonere bio je hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić.

Trener Milana Stefano Pioli odlučio je Vatrenog uvesti u igru u 66. minuti susreta umjesto Zlatana Ibrahimovića, a ovaj mu se odužio na najbolji mogući način. Rebić je primio loptu na dvadesetak metara i potom poslao loptu neobranjivo u same rašlje.

Pogodak Rebića pogledajte OVDJE!

Milan je poveo u samoj završnici prvog dijela kada se na rub šesnaesterca na udarac izvukao Brahim Diaz i pogodio sami gornji kut vratara Szczesnya.

Pogodak Diaza pogledajte OVDJE!

Do kraja utakmice treći pogodak za Milan postigao je i Fikayo Tomori u 82. minuti. Nakon jednog ubačaja u kazneni prostor Tomori je bio najviši u skoku i tako postavio konačan rezultat. Mario Mandžukić je cijeli susret odgledao s klupe.

Pogodak Tomorija pogledajte OVDJE!

Juventus se tri kola prije kraja nalazi na 5. mjestu Serie A što je trenutačno pozicija koja vodi tek u Europsku ligu, dok se Milan ovom pobjedom popeo na treće mjesto. Inter je još u prošlom kolu osigurao naslov, Atalanta je 2., a nogometaši Napolija nalaze se na 4. poziciji.

Linker
20. travanj 2024 11:23