Giuseppe Bellini/Getty Images / Getty Images
GENERAL NAKON BITKE

PREDSJEDNIK KLUBA PROGOVORIO O HRVATSKOM TRENERU, ALI NEMA LIJEPIH RIJEČI: 'ŽALIM ŠTO SAM MU DAO PRILIKU' Bivši reprezentativac Vatrenih na udaru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2018. 17:49

Predsjednik Genoe Enrico Preziosi nakon smjene Ivana Jurića održao je press-konferenciju na kojoj nije imao lijepe riječi za hrvatskog trenera. Ove je sezone već smijenio Davidea Ballardinija, nakon njega otkaz je dobio Jurić, a novi trener je bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli.

"Pogreška nije bila što sam smijenio Ballardinija, nego što sam novu priliku dao Ivanu Juriću.", ispalio je Preziosi.

"Ballardini je imao dobar odnos s navijačima, no kao stručnjak me nije zadovoljio. Zatim sam odlučio dovesti Jurića za kojega sam smatrao da je u međuvremenu sazrio te da zaslužuje novu šansu. Ipak, poraz od Virtus Entelle u Kupu bila je zadnja kap koja je prelila čašu. Uvijek govorim da je bolje imati sretnoga generala nego pametnoga, a Jurić nije bio sretan.", nastavio je Preziosi s neshvatljivim usporedbama.

Screenshot

Na pitanje što sad misli o Prandelliju odgovara:

"Ljudi misle da je Prandelli dao svoje, ali ja u njemu vidim osobu koja i dalje ima želju raditi na velikim projektima kakav je naš. Zamolio sam ga da smiri odnose s navijačima i da vrati momčad na pravu razinu. Za to će imati i financijsku podršku u siječnju", zaključio je kontroverzni predsjednik Preziosi.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 01:29