LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA Lapresse/Ddp Usa/Profimedia
JOŠ BOLJI OD SRBINA

Talijani oduševljeni, Nikola Vlašić postaje najveći hit prijelaznog roka: ‘Polomit će se da bi to dokazao!‘

Veliki je izazov pred Torinom i Vlašićem jer stiže trenutno vodeći klub Serie A
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. rujan 2022. 22:50

Nikoli Vlašiću talijanski mediji posvećuju veliku pozornost uoči utakmice Napolija i njegova Torina koja se igra u subotu u 15 sati na stadionu Diego Maradona. Gazzetta delle Sport ističe da je ključni igrač Bikova, čovjek koji ima prekidač u rukama i gotovo nikad ne gasi svjetlo. spoređuju ga s Napolijevim Gruzijcem Kvaratskhelijom.

U ovom susretu mogao bi imati najvažniju ulogu jer mora ometati Lobotku u igradnji igre, dodaje Gazzetta. On i Srbin Radonjić su glavni ljudi trenera Ivana Jurića s time je da je Vlašić bolji i jer ima manje praznog hoda, zaključuje.

image
ISABELLA BONOTTO Afp

No, Tutttosport potencira priču kako je Napoli želio dovesti Vlašića u svoje radove u čak tri navrata.

"Nikoli ide jako dobro i želi nastaviti u velikom stilu kako bi postao najprestižnije pojačanje u posljednjem prijelaznom roku", pišu o njemu dodajući da se želi polomiti samo kako bi dokazao da Torino nije pogriješio.

Navode kao ga je Napoli htio dovesti još 2020. godine, ali CSKA ga nije pustio, potom je 2021. godine ruski klub tražio 38 milijuna eura, da bi Vlašić završio u West Hamu.

Treći pokušaj je bio ovog ljeta, ali nije bilo šanse jer Nikolu je osvojio Jurić i odriješito je odlučio da želi kod njega u Torino. Eto, veliki izazove za Torino i Vlašića jer Napoli je vodeći klub Serie A.

Linker
18. travanj 2024 10:26