Cristiano Ronaldo ovako je reagirao nakon što je promašio jednu od prilika...
 AFP
JUTARNJA ISPOVIJED

Trener Juvea u šoku, upitan je i naslov! ‘Teško mi je ovo gledati, ne znam što se događa mojoj momčadi‘

Negdje iza ponoći obratio se Maurizio Sarri novinarima u kojima nije krio čuđenje kako igra Juve...
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2020. 08:34

Trebala je to biti laka zadaća za Juventus, pogotovo kad se pogledao semafor nakon samo 12 minuta (2-0), no Stara dama ostala je bez sva tri boda u sudaru protiv Sassuola (3:3).

Upalio se alarm u Torinu, jer ovo je već treća utakmica zaredom bez pobjede u nizu, no ono što posebno brine trenera Maurizija Sarrija je kontinuitet loših igara.

"Trudimo se imati kontinuitet, fizički i mentalni. Moramo imati ravnotežu. Ovo je nešto što nam se nikako ne smije događati", rekao je trener i dodao:

image
Nije to bila večer za pamćenje najskuplje zvijezde lige...
AFP

"Teško je ovo opisati jer imamo trenutke sjajnih igara. Teško je razumjeti čak i ako analiziramo druge, koji također imaju sjajnih trenutaka. Imamo uspona i padova tijekom utakmice i to treba zaustaviti".

I protiv Milana su vodili 2:0, a u toj utakmici još su gore prošli, jer su na kraju primili četiri gola (a i Rebić se upisao) o kraja susreta. Protiv Atalante je bilo 2:2, a na kraju su se izvukli s dva "nategnuta" penala.

Serijom dobrih igara Atalanta se probila na drugo mjesto i sad je, pet kola do kraja, Juve na samo sedam bodova udaljenosti...

"Je li ovo momčad vrijedna naslova? Moj cilj je osvojiti devet bodova u sljedeće tri utakmice, a onda ćemo analizirati...", poručio je trener Juventusa.

Linker
20. travanj 2024 01:58