Igor Tudor
 MIGUEL MEDINA Afp
HRVAT PRED TEŠKIM ISPITOM

Tudor najavio okršaj s Milanom i priznao da se najviše boji Ibrahimovića: ‘Bit ću sretan ako neće igrati‘

Verona koju vodi hrvatski trener Igor Tudor u subotu gostuje kod Milana na San Siru
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2021. 19:20

Trener Verone Igor Tudor se s ekipom priprema za subotnji sraz s Milanom. Hrvatski stručnjak je uspio podići ekipu i sada su u pozitivnom nizu od dvije pobjede i dva remija, a takav niz žele i nastaviti na San Siru.

"Želimo biti bolji i odigrati dobro na San Siru. Radili smo dobro s igračima koji su ostali tijekom reprezentativne stanke. Cilj nam je napredak, a na svakom od nas je da se probamo popraviti. Najvažnije je da izbjegnemo pogreške i da nešto ne preskočimo", rekao je Tudor pa nahvalio svojeg suparnika Stefana Piolija:

"Ako je Milan ovako dobar, onda zasluge moraju ići treneru. Uvijek mi se sviđao Pioli i način na koji radi stvari. Motivirani smo. Želimo otići u hram nogometa kakav je San Siro s poštovanjem, ali i sa željom da napravimo dobar rezultat."

Pioli je pak najavio kako bi Zlatan Ibrahimović mogao igrati u tom susretu ako u sobotu bude sve u redu s njegovim zdravstvenim stanjem.

"Ako Ibrahimović neće igrati, bit ću sretan. Mislim da je još uvijek jedan od najboljih i jako je važan za Milan. Smislili smo razna rješenja i ako on počne od prve minute i ako uđe nekad kroz utakmicu", rekao je Tudor.

Linker
19. travanj 2024 15:30