DAMIR SENCAR
ATMOSFERA NA MAKSIMIRU

Velikan stigao u Zagreb uživo pogledati ‘novog Modrića‘, Bad Blue Boysi ‘pjevali‘ braći Mamić

Možda već na zimu možemo očekivati novi transfer iz Dinama, što ne čudi s obzirom kako Lovro igra
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. listopad 2020. 07:46

Korona party ovoga puta nije bio ispred HNK-a... Preselio je u Maksimir. Samo što se na istoku grada nisu skupili samo mladi, bilo je i starijih poklonika Dinama. Ali svi su izgledali kao Zorro osvetnik. Navijači su bili skriveni iza maski koje su postale odjevni trend. Tko nema masku danas nije u trendu.

Teško je zapravo napisati neku o atmosferi na utakmicama u ovo čudno doba, ona zapravo ne postoji. Najvažnija spravica na utakmicama su toplomjeri, oni sofisticirani, oni koji se stavljaju na čelo, ne ispod pazuha. O onima kojima se mjeri temperatura bebicama nećemo sada...

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Uglavnom, pazilo se na svaku sitnicu na ulazu na stadion. Navijači su bili strpljivi, nije bilo gunđanja, svi su mirno i u redu poštivali protokol, naučili ljudi da u ovo teško doba treba biti upravo takav. Na sjevernoj tribini su se smjestili BBB, oni su od početka imali svoj stari repertoar, braća Mamić stalno su im bila u ustima.

Dinamo zapravo nije imao podršku s tribina, tu i tamo tamo se čulo odobravanje, kad su Modri izveli neku akciju koja je nudila sliku opasnosti. U jednoj od maksimirskih loža pojavili su se predstavnici - Milana!

Njihova meta bio je Lovro Majer! Kad smo dobili tu informaciju, pojavio se i tekst s Calciomercata: "Gli occhi del Milan su Majer, il 'nuovo Modric". Tako su to napisali kolege na Calciomercatu.

Ne trebate znati talijanski jezik da shvatite o čemu se radi, zar ne? Milan prati Majera, ne čudi nas baš nešto s obzirom kako Lovro igra ove sezone. Možda već na zimu možemo očekivati novi izlazni transfer iz Dinama.

Linker
17. travanj 2024 03:52