Ante Rebić

 ETTORE GRIFFONI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SUMNJIVI POSLOVI

Veliki skandal trese Italiju! U priči se spominju Ante Rebić, Nikola Kalinić i još dvojica Hrvata

Inspektori su u utorak pokucali na vrata čak devet klubova iz Serie A te dva iz Serie B
Piše: SNObjavljeno: 14. prosinac 2021. 17:02

Veliki skandal potresa talijanski nogomet. Tamošnji financijski inspektori počeli su s istragom o nekoliko transfera koje je vodio jedan od poznatijih nogometnih menadžera Fali Ramadani. Danas su inspektori pokucali na vrata devet klubova iz Serie A te dva iz Serie B, a sve kako bi prikupili korespondenciju oko spornih transfera.

Ramadani se optužuje da je izbjegao plaćanje poreza te za pranje novca, a prvotno su talijanski mediji javili kako se istražuju transferi Kalidou Koulibalyja u Napoli te produženje ugovora Maurizija Sarrija s istim klubom.

image

Transferi Koulibalyja i Rebića su pod istragom

MIGUEL MEDINA Afp

Međutim, lista sumnjivih poslova je narasla. Kako javlja Corriere della Serra na meti su i transferi Federica Chiese u Juventus, Miralema Pjanića u Barcelonu, produženje ugovora Samira Handanovića s Interom, a u cijelu priču su umiješana i četiri transfera hrvatskih nogometaša.

Radi se u potpisu Ante Rebića za Milan, dolasci Nikole Kalinića u Romu i Veronu te potpisi Karla Butića za Torino, odnosno Lorenca Šimića za SPAL. Talijanski mediji javljaju kako niti jedan klub nije pod istragom već se samo istražuju radnje Ramadanija i njegovog suradnika Pietra Chiodija.

Linker
19. travanj 2024 20:50