Marcelo Brozović
 CLAUDIO MARTINELLI/LAPRESSE/PROFIMEDIA
ODUŠEVIO NAVIJAČE

VIDEO: Brozović majstorski zabio Romi, a onda je njegova proslava gola postala veliki hit na internetu

‘Plačem, kako je uopće Brozović stvarna osoba‘, samo je jedan od komentara na potez Vatrenog
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2021. 21:45

Milanski Inter već je osigurao naslov prvaka Italije, a 36. kolu na domaćem je terenu dočekao Romu koja će u završnici prvenstva pokušati obraniti posljednje, sedmo mjesto koje vodi u Europu.

Na Giuseppe Meazza stadionu milanski je klub nakon prekrasne akcije u 11. minuti i udarca s 12-13 metara u prednost doveo hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji je sjajno dočekao povratnu loptu i prizemnim udarcem savladao nemoćnog Daniela Fuzata.

Brozovićev pogodak pogledajte OVDJE.

No, možda i više od samog pogotka, Vatreni je navijače talijanskog velikana oduševio proslavom koja je u vrlo kratkom roku postala hit na društvenim mrežama. Nedugo nakon što je zabio, Marcelo je zgrabio 'bombu' sa svog vrata (tetovažu), 'izvukao' osigurač te istu bacio preko glave.

"Plačem, kako je uopće Brozović stvarna osoba", glasio je jedan od komentara na Twitteru.

Proslavu pogotka pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, kreativni potezi Brozu nisu strani, a jedan od njegovih najpoznatijih viralnih hitova do dana današnjeg ostao je 'krokodil' kojeg je 2018. podvalio Barceloni i Luisu Suarezu.

Osim Marcela, za domaćine je zabio i Matias Vecino (20'), dok je zaostatak gostiju smanjio Henrikh Mkhitaryan (31'). Konačnih 3:1 za Inter postavio je Romelu Lukaku u 90. minuti.

Linker
20. travanj 2024 03:25