AC MILAN
TOTALNA LUDNICA

VIDEO: Epske scene u Milanu, navijači ispraćaju momčad na derbi, a Ibra ponovno oduševljava reakcijom

Na put dug oko 150 kilometara momčad Milana nije otišla sama. Navijači su čekali ispred Milanella...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2021. 14:52

Tek u nedjelju ujutro krenuli su nogometaši Milana u Torino, gdje će večeras od 20.45 igrati derbi-susret 35. kola Serie A. Na put su ih ispratile stotine navijača u špaliru pored kampa Milanello. Talijanski mediji javljaju da ih je bilo preko tisuću.

Juventus i Milan poravnati su na 69 bodova te dijele treće mjesto s Atalantom. Jasno je da će pobjednik ovog dvoboja uoči posljednja dva kola imati veliku psihološku prednost u borbi za Ligu prvaka u koju idu četiri prvoplasirane momčadi iz talijanskog prvenstva.

Milana gotovo cijelog desetljeća nije bilo u europskoj eliti, a Juventus bi vrlo lako mogao nakon devet uzastopnih titula prvaka ostati i bez mjesta u najjačem klupskom natjecanju sljedeće sezone. Navijači Milana to vrlo dobro znaju, a ovim su činom htjeli pokazati da su uz momčad u svakom trenutku.

Posebno je "tifose" crveno-crnih oduševila reakcija Zlatana Ibrahimovića koji se podigao sa svog mjesta u autobusu, stigao do vozačevog mjesta i s prednje strane krenuo pljeskati okupljenoj masi.

Pogledajte video:

Linker
25. travanj 2024 14:41