dvostruko slavlje

U istim outfitima Severina i mama dočekale Novu: ‘Da više nikad ne spomenemo gospodina Richtera‘

Crveno-plave košulje za spavanje poslužile su poznatoj hrvatskoj pjevačici i njezinoj majci kao udobne i vesele haljine za intimno žensko slavlje u kojem su sebi i drugima poručile da treba vjerovati u dobro.

Pjevačica Severina 2021. godinu dočekala je u društvu žene koju najviše voli i poštuje - svoje mame. Severina i Ana Vučković imale su duplo slavlje jer su uz Silvestrovo proslavile i rođendan majke slavne pjevačice, i to odjevene u posebne outfite za taj dan.

Fanove zvijezde pjesama "Dobrodošao u klub" i "Uno momento", oduševila je fotografija na kojoj Severina i majka, odjevene u jednake košulje za spavanje kariranog uzorka, s likom Mickeyja Mousea, poziraju ispred jelke, u istoj pozi - s rukama na struku.

Ovom prigodom obožavatelji su imali priliku vidjeti kako je Severina okitila božićnu jelku, koja je zaista raskošna i originalna. Bijele mašne, medvjedići i crveni detalji odišu blagdanskim duhom dok su tračnice s vlakom koji vozi oko bora atraktivan detalj koji odaje djetinjastu razigranost.

"Tito i ja! Sretan rođendan, mama i neka nam je svima staronormalna Nova... I neka više nikada ne spomenemo ime izvjesnog gospodina Richtera", poručila je Severina.

Nekoliko sati prije, pjevačica je objavila snimku s koncerta u Zagrebu te se fanovima obratila riječima:

"Ovu strašnu godinu ostavljamo iza nas. Ipak, lekcija koju nas je naučila jest da ima puno dobra u ljudima i da triba virovati u ljude. A dobri ljudi ne poznaju granice kada triba pomoć. Oni su mali, običan svit, skromni, pošteni i radišni, jer su navikli da jedino tako mogu proživjeti život. Takva je i moja mater Ane, slavljenica. Za sve te dobre ljude i moju Ane, koja 01.01. slavi rođendan, večeras odmorimo bar na trenutak od prokletstva 2020., ispratimo ju i dočekajmo novu, puni nade u nju, ali i nas".

Linker
16. travanj 2024 18:53