Mario Mandžukić
 SCREENSHOT TWITTER
VELIKO POJAČANJE

Video: Mandžo sletio u Milano! Pogledajte kako su ga dočekali navijači, do lipnja zaradit će 1,8 milijuna

Bivši napadač Vatrenih trebao bi potpisati ugovor vrijedan 1,8 milijuna eura do kraja sezone
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2021. 21:57

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) nadomak je potpisa za trenutačno vodeći sastav talijanskog prvenstva Milan. Prema pisanju talijanskih medija, Mandžukića od potpisa šestomjesečnog ugovora s Milanom dijeli još samo liječnički pregled kojega bi trebao obaviti u ponedjeljak.

U nedjelju predvečer Mandžo je sletio u Milano gdje su ga dočekali novinari i navijači koji su htjeli pozdraviti novo veliko pojačanje. Prema napisima talijanskih medija, bivši napadač Vatrenih bi trebao potpisati ugovor vrijedan 1,8 milijuna eura do kraja sezone uz opciju produljenja na još jednu sezonu za 3,6 milijuna eura.

Mandžukić je prije godinu i pol dana napustio redove drugog talijanskog velikana Juventusa nakon što je sa "zebrama" osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije te je prešao u katarski Al-Duhail. Dolazak Mandžukića mnogo bi značio za izuzetno mladu momčad Milana u borbi za "scudetto", naš bivši reprezentativac bi bio jedini iskusni napadač uz švedskog veterana, 39-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića.

A Ibrahimović bi se mogao vratiti na travnjak nakon mjesec i pol dana izbivanja zbog ozljede mišića u ponedjeljak kada Milan gostuje kod Cagliarija u susretu 18. kola Serie A. Bit će to vrlo značajno saznanje za trenera "crno-crvenih" Stefana Piolija koji je u nedjelju saznao kako na Sardiniji neće moći računati na dvojicu standardnih igrača, Francuza Thea Hernandeza i Turčina Hakana Calhanoglua koji su bili pozitivni na testiranju na koronavirus.

Milan će u Cagliariju biti prilično oslabljen jer se od koronavirusa još nisu oporavili naš Ante Rebić i Srbin Rade Krunić, ozlijeđeni su Ismael Bennacer, Alexis Saelemaekers i Matteo Gabbia, dok je Rafael Leao suspendiran.

Linker
25. travanj 2024 07:06