MIGUEL MEDINA
NEPOKOLEBLJVI CR7

Video: Na Poljudu ga nije išlo, ali zabija ‘u svojoj kući‘: Cristiano Ronaldo sam sredio Rogov Cagliari

Hrvatski reprezentativac Marko Rog odigrao je svih 90 minuta za svoju momčad.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2020. 22:46

Posljednji susret subotnjeg programa 8. kola Serie A završio je pobjedom Juventusa. Nije to neka senzacija, ako se zna da su izabranici Andree Pirla igrali kod kuće protiv Cagliarija, momčadi koja je na aktualnoj ljestvici pala na jedanaestu poziciju. Zapravo, reklo bi se da je to bio običan dan u uredu za deveterostrukog uzastopnog osvajača Scudetta.

Bio je to običan dan u uredu za Cristiana Ronalda. Portugalac se vratio na listu strijelaca nakon što ga u reprezentaciji, napose na Poljudu protiv Hrvatske nije išlo. Na Allianzovu stadionu u Torinu zabio je oba gola, jednom u 38. minuti iz solo-akcije, a drugi puta pet minuta kasnije nakon kornera i asistencije Demirala.

Juve se tako popeo na drugo mjesto ljestvice, s bodom manje od i dalje vodećeg AC Milana koji će u nedjelju igrati protiv Napolija svoj derbi-susret 8. kola.

Valja dodati da je hrvatski nogometni reprezentativac Marko Rog za svoj Cagliari večeras odigrao svih 90 minuta, dok je njegov kolega Mario Pašalić ušao na poluvremenu utakmice svoje Atalante protiv Spezije (0:0). Pašaliću je još u 52. minuti toga dvoboja pošlo za rukom dobiti žuti karton.

U prvom susretu dana Lazio je na gostovanju golovima Immobilea i Corree nadigrao Crotone.

Linker
21. travanj 2024 19:23