Rodrygo i Luka Modrić dijele svlačionicu u Real Madridu

 THOMAS COEX Afp
ZANIMLJIVA FOTOGRAFIJA

Brazilac poslao poruku Modriću, jedna riječ podsjetila na urnebesnu priču, a stigao je i odgovor Vatrenog

‘Čini se kao da ne griješi, stvarno je drugačiji‘, kazao je ranije za Modrića 21-godišnjak
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. prosinac 2022. 23:46

Zanimljivu je fotografiju na svome Instagramu objavio brazilski as Rodrygo nekoliko dana uoči utakmice protiv Hrvatske. Na fotografiji je zagrljen sa suigračem iz Reala Modrićem, a ono što je zantrigralo mnoge je popratni tekst "Vidimo se tata", a ubrzo je stigao i Lukin odgovor u obliku srca. Brazilski novinari uskoro su otkrili kako Rodrygo u šali Modrića oslovljava kao "tata", a pozadina te priče je urnebesna.

Kada je iz Santosa stigao u Real Madrid 2019. Rodrygo se brzo povezao s hrvatskim nogometašem. Kada je mladi Brazilac Modriću otkrio kako je njegov otac samo godinu dana stariji uslijedila je sjajna replika. Kako piše brazilski Globo Modrić mu je u šali odgovorio kako ga onda treba više poštovati jer je ipak "u godinama njegovog oca". Od tada su se zadržali nadimci "hijo" i "papa" (sin i otac na španjolskom).

Rodrygo je, inače, oduševljen kapetanom Hrvatske. Štoviše, prije nekoliko mjeseci u razgovoru za brazilske medije kazao kako je Modrić najbolji igrač kojeg je vidio na djelu!

"Kada ga vidiš na TV-u naravno da pomisliš "Modrić je jako dobar", ali tko god ga gleda s terena vidi da je on puno više od toga. On je stvarno jako, jako dobar. Iznenadio sam se, znao da je dobar, ali kad sam ga vidio kako igra rekao sam: "On je savršen". Čini se kao da ne griješi, stvarno je drugačiji", kazao je 21-godišnji Rodrygo.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Bi li se iti jedna druga zvijezda ponašala kao Cristiano Ronaldo? Kako odmoriti najzaslužnije Vatrene pred utakmicu s Brazilom? Na ta i druga pitanja u novom Mundocastu odgovara nekadašnji proslavljeni nogometaš Dario Šimić.

Linker
19. travanj 2024 10:01