ANDREJ ISAKOVIC Afp
POŠLO JE PO KRIVU

Problemi u argentinskom taboru uoči drugog kruga: Velika zvijezda upitna za Australce, evo o čemu se radi

Nastup mu je pod znakom pitanja, mada ozljeda i nije toliko teške naravi.
Piše: Dean BauerObjavljeno: 03. prosinac 2022. 10:08

U Kataru su danas na rasporedu prve utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva odnosno, počinje drugi dio natjecanja. Onaj na ispadanje, onaj u kojem više nema prava na pogrešku odnosno vremena i mjesta za popravak.

U večernjim će satima Argentina predvođena kapetanom Leom Messijem u sučeljavanje s Australijom, ali stanje nije baš idealno u argentinskoj vrsti. Prema posljednjim vijestima, nekoliko sati uoči početka utakmice, neizvjestan je još uvijek nastup zvijezde Juventusa i Argentine, Angela Di Marije.

On je u 3. kolu, utakmici Argentina - Poljska bio zamijenjen upravo zbog ozljede. Odnosno, osjetio je bol u bedrima. Tada je iz argentinskog stožera priopćeno kako je to učinjeno samo za svaki slučaj, da se pojavila samo manja bol i ništa opasnije. Dan kasnije je ipak još malo temeljitije liječnički pregledan, te je njegov nastup zasad lagano od znakom upitnika. Di Maria je inače ove sezone imao dosta problema sa zdravljem. U Seriji A je odigrao samo 10 utakmica, odnosno čak 12 ih je propustio upravo zbog ozljeda.

Linker
25. travanj 2024 12:10