GORAN MEHKEK Cropix
LUDNICA DILJEM HRVATSKE

VIDEO: Pogledajte ludnicu u Zagrebu i Splitu! Eksplozija oduševljenja na trgovima nakon golova Vatrenih

Navijači u Zagrebu i Splitu nisu skrivali oduševljenje golovima Vatrenih u borbi za broncu
Piše: SNObjavljeno: 17. prosinac 2022. 17:48

Hrvatska je u susretu za treće mjesto i brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru zaigrala protiv senzacije ovog natjecanja Maroka.

Vatreni su krenuli odlično i poveli već u sedmoj minuti kada je Joško Gvardiol zabio nakon prekrasne akcije i asistencije Ivana Perišića. Marokanci su dvije minute nakon toga uspjeli do izjednačenja, no nadu im je ponovno potopio Mislav Oršić golčinom za pamćenje u 42. minuti kojom je potvrdio novu medalju za Hrvatsku.

Navijači u Kataru, ali i diljem Hrvatske su skočili u deliriju, a predivne scene snimljene su na trgovima i ulicama u Zagrebu i Splitu. Navijači na Prokurativama i Trgu bana Josipa Jelačića su skočili nakon golova Vatrenih, a snimke njihovog slavlja pogledajte u nastavku.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska je osvojila treće mjesto na SP-u u Kataru, a odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Maroka u Mundocastu je analizu utakmice donio Ilija Lončarević. Proslavljeni trener je opisao zbog čega je Luka Modrić fenomen, Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu, a Ivan Perišić nevjerojatan na ovoj poziciji. Pogledajte cijelu Mundocast:

Linker
23. travanj 2024 02:12