Josip Šutalo i Ramon Mierez

 VLADOI KOS Cropix
NOVA GLASINA

Francuski velikan kreće po mladu zvijezdu Dinama vrijednu 18 milijuna eura, ima i preporuku bivšeg Vatrenog

Osim Francuza, za Modrim draguljem su krenuli i Arsenal i RB Leipzig
Piše: SNObjavljeno: 08. lipanj 2023. 16:48

Josip Šutalo jedan je od zanimljivijih igrača Dinama kada je riječ o nogometnom tržištu. Francuski mediji sada su se raspisali kako je za 23-godišnjeg braniča Modrih zainteresiran tamošnji prvoligaš Lyon.

Slavni francuski klub je sezonu završio na sedmom mjestu i traži pojačanja na svim pozicijama, a posebno žele učvrstiti obranu. Šutala je, po toj priči, primijetio Lyonov skaut Bruno Cheyrou koji ga je odmah preporučio treneru Laurentu Blancu, a dvojcu je vrijednost hrvatskog braniča potvrdio i njegov sunarodnjak Dejan Lovren koji već brani boje Lyona.

Osim Lyona, za Šutala su interes navodno pokazali i Arsenal i RB Leipzig.

‘Šutalo ima tek 23 godine. Riječ je o braniču koji igra desnom nogom, a za Dinamo je već nastupio 81 puta. Iako je mlad, nije neiskusan. Za Hrvatsku je igrao u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv Maroka. On je igrač kakav treba Blancu‘, piše OneFootball koji je istaknuo i Šutalovie nastupe u Europi.

Po informacijama Sportskih novosti, iz Maksimira nema nikakve potvrde tih glasina, sve je zasad u sferi medijskih nagađanja.

Šutalo je protekle sezone za Dinamo upisao 36 nastupa i postigao tri gola. Ugovor s Modrima ga veće do 2028. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 18:53