Alessandro Sabattini/Getty Images
STVARI SU POSTALE OZBILJNE

U KONKURENCIJI ZA NAJPOŽELJNIJEG IGRAČA SVIJETA OSTAO JE SAMO JEDAN KLUB, A TO ZA VATRENOG NIJE DOBRA VIJEST! Odlazak je sada posve realna opcija

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 09. svibanj 2020. 22:07

Osim Ivana Rakitića kojeg se valjda na dnevnoj bazi seli po najboljim europskim klubovima, nova medijski zanimljiva roba mogao bi postati i Dejan Lovren. Stožernik Vatrenih sa srebrnog puta u Rusiji već dulje vrijeme ne kotira dobro u glavi njegova trenera Jurgena Kloppa koji mu je pretpostavio čak trojicu stopera.

Lovren je tako četvrti "pick" karizmatičnog Nijemca iza Virgila van Dijka, Joea Gomeza i Joela Matipa, a to bi moglo značiti da bi ovoga ljeta mogao napustiti Anfield. Međutim, Lovren je u zadnje vrijeme u medijima prisutan zbog nekih stvari koje nisu usko vezane uz nogomet, pa ga se može vidjeti kako propagira raznorazne teorije zavjere i slično.

Ipak, talijanske medije ne zanima previše što Lovren misli o koronavirusu i 5G mreži, već su se odlučili pozabaviti njegovim transferom.

Liverpool je, a to se zna od ranije, jako zainteresiran za dovođenje Kalidoua Koulibalyja iz Napolija. Spominje se cifra od čak 100 milijuna eura koliko bi Partenopei mogao tražiti. U priču sada dolazi Lovren koji bi otišao u suprotnom smjeru i tako barem malo spustio cijenu za poželjnu metu.

Španjolski AS dodao je svemu ovome da su od stopera Napolija odustali i PSG i Manchester United, a sam Koulibaly ne bi imao ništa protiv odlaska u Liverpool.

A kao da bi ijedan igrač na svijetu imao nešto protiv toga...

Linker
25. travanj 2024 09:27