Filip Mihaljević

 SRCEENSHOT HRT
NA VRHU EUROPE

Video: Rodni grad priredio čudesan doček europskom prvaku! ‘Predivno, bilo me strah da će biti malo ljudi‘

‘Ova zlatna medalja je velika nagrada za mene, moj tim i obitelj i mislim da smo je zaslužili da to proslavimo‘
Piše: SNObjavljeno: 18. kolovoz 2022. 13:46

Najboljem hrvatskom atletičaru Filipu Mihaljeviću, koji je na Europskom prvenstvu u Muenchenu osvojio zlato u bacanju kugle, njegov je klub ASK u srijedu predvečer na stadionu Park mladeži u Splitu priredio svečani doček.

- Ova zlatna medalja je velika nagrada za mene, moj tim i obitelj i mislim da smo je zaslužili da to proslavimo - rekao je Mihaljević.

Dočeku su nazočili prijatelji, štovatelji te župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban.

Mihaljević je prvi hrvatski atletičar u muškoj konkurenciji od osamostaljenja koji je osvojio zlatnu medalju na europskom prvenstvu u atletici.

>>>VIDEO DOČEKA POGLEDAJTE OVDJE!

Filip Mihaljević svečano je dočekan i u rodnome Livnu, gdje se okupilo više tisuća stanovnika. Mihaljević je središte grada, na Trg kralja Tomislava, stigao u pratnji članova Moto kluba "Vukovi" iz Livna, nakon čega su ga oduševljeno pozdravili brojni okupljeni.

- Predivno, bilo me strah da će biti malo ljudi, ipak nije to Zlatko Dalić, ali za mene je ovo doček iz snova, Ovo nije samo moja medalja, ovo je medalja svih vas. Bilo je naporno, puno rada, znoja, odricanja i prolivenih suza, ali isplatilo se. Hvala vam od srca - kazao je u okupljenima Filip Mihaljević.

image


NIKOLA VILIC Cropix
image


NIKOLA VILIC Cropix
image



NIKOLA VILIC Cropix
image
NIKOLA VILIC Cropix
image
NIKOLA VILIC Cropix
image
NIKOLA VILIC Cropix
image


NIKOLA VILIC Cropix
image
NIKOLA VILIC Cropix

Linker
18. travanj 2024 15:55