Screenshot/Twitter
‘SRAMOTNO S**NJE‘

Svijet ismijava sina zloglasnog Putinovog krvnika! Pogledajte jednu od najprozirnijih namještaljki ikad viđenih

Sin čečenskog vođe trijumfirao je u debitanskoj MMA borbi, no to je bio jedini moguć scenarij.
Piše: SNObjavljeno: 23. prosinac 2022. 23:28

Komične scene stižu iz MMA svijeta u koji je ovih dana ušao jedan novi borac. Mladi 16-godišnji Ali Kadirov, sin zloglasnog čečenskog vođe Ramzana Kadirova, pobijedio je u svom debitantskom meču protiv ne pretjerano poznatog borca Islama Akbarova, a način na koji je stigao do prvog trijumfa izazvao je opći podsmijeh, jer bilo je i više nego očigledno da je borba u potpunosti - namještena.

Kadirov je pobijedio prekidom borbe nakon tri minute, ali od samog početka dalo se primijetiti da nikakav drugi ishod nije ni bio moguć. Kadirov je preuzimao incijativu, a njegov protivnik djelovao je kao da mu nije smio uzvratiti. Ono što je od prve sekunde bilo očito, potvrdilo se u trenutku kada je sudac prekinuo meč i dodjelio pobjedu Kadirovu.

Prekid se dogodio nakon serije evidentno slabašnih i gotovo pa posve bezopasnih Kadirovih udaraca dok se Akbarov pokušao braniti u ležećem položaju. Dobar dio udaraca završio je u bloku, a oni koji su prošli ne djeluju baš silovito..

Tako je sin velikog čečenskog vođe započeo MMA karijeru pobjedom, a u njegovom kutu nalazio se Khamzat Chimaev, već proslavljeni borac švedskog državljanstva.

"Jadni Khamzat aplaudira kao da je njegov dečko osigurao legitimnu pobjedu, sramotno s**nje", napisao je korisnik koji je podijelio ovu situaciju na Twitteru, a prethodno je napisao da "ako ovo nije namješteno, onda ne znam što je"..

Linker
19. travanj 2024 03:45