Lamar Odom i njegova bivša zaručnica
 INSTAGRAM
POPULARNI SPORTAŠ NA MUKAMA

Nakon 2000 žena i ovisnosti o seksu nije htio seks uoči braka, a sad ga napušta zaručnica: Ne mogu ja ovo

"Da su me pitali koliko trošim na drogu, rekao bih oko 100 milijuna dolara", legendarna je njegova izjava
Piše: SNObjavljeno: 06. studeni 2020. 16:45

Lamar Odom jedan je od onih sportaša čiji bi "lik i djelo" lako moglo završiti na filmskom platnu. Osvojio je dva uzastopna NBA prstena, bio je na vrhuncu slave, ali kasnije je riskirao smrt - predoziranjem. Uz sve svoje ovisnosti tu se našla i ovisnost o seksu, pa je njegova dugogodišnja djevojka morala imati čelične živce ne bi li ga izvela na pravi put. A sad ga je ista, uoči vjenčanja, ostavila...

"Da su me pitali koliko trošim na drogu, rekao bih oko 100 milijuna dolara. Svi liječnici koji su me vidjeli rekli su mi da je čudo da i dalje živim.", legendarna je izjava tog bivšeg NBA košarkaša.

Kokain je koristio svaki dan, kako je jednom rekao "svaku sekundu slobodnog vremena". Nije se mogao kontrolirati, nije želio.

"Lijekovi su krivi što mi karijera nije duže trajala. Ubila mi je želju za treningom", rekao je jednom.

Isto tako je otkrio i druge probleme koje je imao:

" Ja sam muškarac koji je postao ovisnik, hodao sam s više od 2000 žena. Seksao sam se sa šest žena u prosjeku svakog tjedna i uvijek bez zaštite, tako da sam tijekom života morao plaćati mnoge pobačaje. Volio bih da sam zadržao penis u hlačama. Kasnije, u mojim tridesetima, karijera mi se uništavala i stvari su izmakle kontroli", jasan je Odom.

Sabrina Par, njegova zaručnica, trebala je biti ta koja će izvesti Odoma na pravi put i činilo se da su na najboljem putu. No, više nisu zajedno.

"Prekinula sam zaruke. Svi znate da sam iskrena, pa ću to odmah otkriti. Ovo je bila teška i bolna odluka, ali najbolja za mene i moju djecu", napisala je na Instagramu i dodala:

"Lamar mora sam sa sobom riješiti neke stvari".

Nije otkrila zašto je došlo do prekida, je li se vratio kokainu ili je nešto drugo postalo problem, u svakom slučaju američki tabloidi imaju što za istraživati...

Linker
25. travanj 2024 21:35