Instagram
IZOLACIJA IZ SNOVA

NEKI BI REKLI KARANTENA IZ PAKLA, ALI ZVIJEZDA TVRDI - 'MI UŽIVAMO' Bivša olimpijska pobjednica u izolaciji zajedno s bivšim mužem i svojim dečkom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2020. 16:20

Rebecca Adlington, 31-godišnja plivačica koja je za Veliku Britaniju osvojila dvije zlatne olimpijske medalje 2008. godine, provodi zanimljiv život ovih dana u izolaciji, doznaje The Sun, jer je - "zaključana" s bivšim mužem i sadašnjim dečkom. No kako otkriva, baš su sretni svi skupa...

Becky, kako joj mediji tepaju, pozvala je Harryja Needsa, bivšeg muža koji je također plivač, da im se pridruži, jer imaju zajedničko dijete, kći Summer. Da se ne bi osjećao previše usamljeno, Harry je poveo svog prijatelja Michaela (desno na ovoj zajedničkoj fotografiji).

Instagram

Rebecca tako živi s tri muškarca trenutačno u svom stanu u Manchesteru, a trenutačno je zaručena za Andrewa Parsonsa.

Njezin brak s Harryjem trajao je svega 18 mjeseci, no ostali su u jako dobrim odnosima.

Instagram

"Njihov odnos je sjajan i rade ono što je najbolje za njihovu kći. I dalje se sjajno slažu unatoč razdvojenosti. A i njegov prijatelj Michael je jako blizak obitelji", otkrio je izbor The Sunu.

Upravo je Harry objavio fotografiju na kojoj uživaju svih njih petero.

"Nisam mogao zamisliti da zaglavim s boljom ekipom", napisao je.

Becky je bila najbrža na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu kad je srušila rekord na 800 metara (slobodni stil). Tad je postala prva Britanka koja je osvojila olimpijsko zlato u plivanju u dva desetljeća.

Linker
25. travanj 2024 13:04