Zagreb, 230120.
SDUS, Savska cesta.
Konferencija za medije Sredisnjeg drzavnog ureda za sport povodom dodjele 224 milijuna kuna korvnim sportskim udruzenjima HOO-a.
Na fotografiji: Tomislav Druzak.
 RONALD GORSIC/CROPIX
SDUŠ poslao apel

‘Najnoviji podaci o rastu broja zaraženih upozoravaju nas koliko je potrebno biti odgovoran‘

Naglašavamo kako se u svim sportskim aktivnostima potrebno pridržavati preporuka HZJZ-a‘
Piše: Dean BauerObjavljeno: 25. lipanj 2020. 09:57

Središnji državni ured za šport poziva sve nacionalne saveze i krovna udruženja na pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.


“Kako bi se negativne posljedice smanjile koliko god je to moguće i kako bismo se zajedničkim djelovanjem uspjeli nositi sa svim nedaćama koje je ova pandemija donijela, odgovorno ponašanje svakog pojedinca i dalje je nužno. Zato još jednom naglašavamo kako se u svim sportskim aktivnostima, od treninga i natjecanja sportašica i sportaša pa do gledateljstva na tribinama, potrebno pridržavati preporuka koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo.


Najnoviji podaci o rastu broja zaraženih upozoravaju nas koliko je potrebno biti odgovoran te vas još jednom pozivamo da se svi zajedno pridržavamo donesenih preporuka kako bismo sačuvali zdravlje svakog pojedinca te kako bi naš šport uskoro uistinu mogao prodisati punim plućima.

Linker
23. travanj 2024 01:30